Нинова развърза торбата с лъжи, раздава по шест бона за второ и трето дете

С Елена Йончева обикалят като на кампания за парламентарни избори

Корнелия Нинова и Елена Йончева

Корнелия Нинова и Елена Йончева

Корнелия Нинова и Елена Йончева посетиха Враца по време на предизборната кампания и шашнаха всички с демагогията, популизма и откровените лъжи, с които се опитват да омайват народа. Лидерката на БСП и водачката на листата ѝ се държат като на кампания за парламентарни избори и обясняват какво ще направят, ако дойде на власт. Лидерката на социалистите толкова убедено говори, сякаш утре ще полага премиерска клетва в парламента, в който не стъпва.   

"Питат ни, ако спечелите избори и управлявате - какво ще направите различно, откъде ще започнете? Наясно сме колко много проблеми има в страната. Наясно сме, че не всичко може да се оправи веднага с магическа пръчка. Но знаем какво искаме да постигнем и как да стане", заяви социалистката. 

Тя наблегна, че това са пенсионерите и младите работещи семейства с деца и започна да рисува розови облаци. "За пенсионерите - преизчисляване на всички пенсии. БСП е единствената партия, която го е правила. Ще го направим отново. За младите - еднократна помощ от 6000 лева за второ и трето дете на тези, които са работили и са си плащали осигуровките", каза тя. 

"Това може да започне на 26 май с победа на БСП. Но една партия сама няма да се справи, ако народът не я подкрепи. Затова се обръщам към всеки, който иска справедливост сега. Подкрепете БСП като единствената партия, която на тези избори може да победи ГЕРБ и да започнем заедно да възстановяваме България след погрома, оставен от тях", заключи Корнелия Нинова.

Лидерката на БСП продава надежди на хората във Враца, един от най-бедните райони. Корнелия Нинова и Елена Йончева изключително добре знаят, че европарламентът няма как да реши и да изпълни празните им обещания. Лидерката на социалистите постоянно се готви да раздава пари, но не казва от къде ще дойдат, как ще бъдат изкарани от бизнеса.

Локумите ѝ много напомнят за обещанията на Царя, но явно е разбрала, че така се печелят избори. По същия начин слушаме обещанията на патриотите, които предизборно обещаваха европейски пенсии, тройно увеличение на заплатите и куп щуротии, с които облъчват народа, за да го закарат до урните. Икономисти и финансисти, които са стъпили здраво на земята, обясниха, че повече пари няма и това, което Владислав Горанов е изчислил в бюджета, са реални бюджети, които за момента можем да си позволим.