Руснаци крадат чаршафи, покривала и чинии от хотели в Турция (видео)

На 9 май празнуващи Деня на победата разгромили хотел в Анталия

Служителите на турски петзвезден хотел в курорта Кемер заловили група туристи от Русия в опит да откраднат големи количества вещи от хотела.

Освен голямо количество шампоан, душ-гел, няколко килограма плодове и чай, в куфарите на рускините били открити покривки за легла, чаршафи, кърпи, чехли, рула тоалетна хартия и дори чинии.

Руската НТВ излъчи и видео с названието "Руски туристи се опитват да отмъкнат в куфарите си половината хотел", бещше публикувано и в Youtube.

Туристките, жени на средна възраст, се опитват да се измъкнат от ситуацията с различна "нагли оправдания".

Обяснението за откраднатите чинии, например, е, че децата им празнували рожден ден, но не могли да обяснят как са се оказали в куфарите им, също както и покривалата за легло, чаршафите и кърпите.

При друг случай, пак в Турски хотел семейство от Саратов било заловено с 14 рула тоалетна хартия, 5 литра "Бейлис", чехли, халати за баня, кърпи и плодове. Най-комичното било, че руснаците ли изскубнали цветя с корен от градината и при отпътуването им, при проверката на куфарите, цветята били открити.

Междувременно се появи информация, че руснаци, празнуващи 9 май в Турция изпочупили хотела, в който били настанени.

За това разказва руската гражданка, очевидец на събитията Юлия Шатова.

"Почнаха да пият отрано, изпочупиха купчина стъклени съдове, които бяха донесли край басейна, засипаха дъното с парчета. Събираха масите в ресторанта и в баровете, качваха се на тях и, закичени с георгиевски лентички крещяха: "Стоя за великую Расею, ура-ура-ура!"

Паралелно с това "победителите" не прекратявали и войната с персонала.

По думите на Шатова, руснаците псували персонала и си позволявали "крайно непристойно поведение".

"На рецепцията млада блондинка, майка на две малки деца, крещеше срещу турския персонал: "Ваща мама ку...венска, ако в стаята ми не се появи бутилка водка ще натроша всичко. Много нагли сте станали, черни зад....ци такива". Свидетелите на тази прекрасна сцена (руснаци) се смееха и я подкрепяха: "Браво, така им се пада", разказва Шатова и добавя, че никога не се е срамувала толкова.