Социалисти побъркаха лекари в Бургас, медиците: Да пращат хеликоптер и да си прибират Ламбо в София!

Другарите досаждали и постоянно питали, дали обръщат достатъчно внимание на Данаилов

Лекари в болницата „Бургасмед“, където беше сменена счупената тазобредрена става на Стефан Данаилов, са пропищели от съпартийците на актьора. Другарите от БСП не спирали да звънят през 20-30 минути и се редували, за да не изглежда прекалено нахално. Те питали какво е състоянието му, дали му обръщат достатъчно внимание, каква храна му дават, яде ли редовно, спи ли спокойно, скучно ли му е и куп глупости, на които медиците не са длъжни да дават обяснение на всеки, който си няма друга работа. 

Във Фейсбук дама сподели какво е разказала дъщеря ѝ, която работи в лечебното заведение. За да не навлечем неприятности в служителката в "Бургасмед", ще запазим имената на майка ѝ в тайна. „Дъщеря ми /понеже работи там , дето го лекуват/ ми каза така: Докторите викали - „Ох , да го даврандисаме малко, да си го качат на хеликоптера и да си го карат в София, че телефоните ни прегряха от партийни обаждания “ В момента Земята се върти около Ламбо“, споделя в социалната мрежа майката.

Лекари се оплакаха и от постоянния репортерски интерес. От микрофони, камери и фотоапарати ежедневно е цяло геройство, че медиците успяват да работят пълноценно, да лекуват и да спасяват човешки животи. Припомняме, че преди няколко дни Стефан Данаилов падна в апартамента си в Приморско и счупи тазобедрена става, която вчера беше сменена след успешна операция.

Социалисти и фенове на майор Деянов започнаха да го митологизират във Фейсбук. Появи се дори информация, че Ламбо отказал да му сложат упойка преди операцията. Твърдение, което накара потребители да припомнят „Балада за комуниста“ на Веселин Андреев. Стихотворението завършва: „- Не човек, а желязо - просъскал агентът фашист. Тихо мъртвият казал: - Не, комунист!“.