Смях? Корнелия Нинова провъзгласи БСП за морална алтернатива на задкулисието и паралелната държава

Изумителни послания долитат от "Позитано"20. Стоманата се калява  на червени конференции в цялата страна и плаче от радост...

Партията е права, когато съгреши дори, както твърди поетът. И излиза белоснежно чиста. 

Освен управленска, хората очакват морална алтернатива на задкулисието и паралелната държава. Морална алтернатива на къщата в Барселона, на заменките, на къщите за гости, на ВЕЦ без разрешителни, на незаконните тераси и десетки други. Ето това трябва да дадем на българските граждани- увереност, че има хора, които не поставят личното си обогатяване пред обществения интерес. Знам, че можем. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на отчетно-изборна конференция в кв. "Люлин" в София, съобщиха от пресцентъра на партията.

Надяваме се, че е имало смях в залата , ако на отчетно-изборна конференция в кв. "Люлин, е имало и един човек, който е наясно със задкулисието и паралелната държава, създадени от същата тази партия.

Днес се провеждат десетки конференции в цялата страна. На тях се отчита изминалият четиригодишен период. Социалистите изслушват отчетите на народни представители, европейски депутати , общински съветници, общински ръководства и приемат оценка за работата им, както и за провежданите политики от БСП. Обсъждат се предложения и се приемат решения за действията на БСП в следващия четиригодишен период, съобщават от неповторимия червен пресцентър.