Сп. "Пийпъл": Блейк Шелтън е най-сексапилният мъж за 2017 г.

Присъждането на титлата накара чаровния кънтри певец да престане да скромничи за външния си вид

Блейк Шелтън

Блейк Шелтън

Блейк Шелтън стана първият кънтри певец, избран от сп. "Пийпъл" за най-сексапилния жив мъж, което го накара да престане да скромничи за външния си вид, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

"Цял живот съм грозен - каза 41-годишният Шелтън. - Ако може една година да съм секси, приемам!"

Роденият в Оклахома Шелтън стана много популярен десет години след дебюта си, като съдия в телевизионния конкурс "Гласът". В началото на месеца той издаде новия си албум "Texoma Shore". Шелтън каза пред сп. "Пийпъл", че с нетърпение очаква да подразни колегата си в "Гласът" Адам Лавин с титлата си, защото той я притежаваше през 2013 г.

Що се отнася до това, как поддържа формата си, Шелтън каза, че се старае да се храни здравословно, но има слабост към панираните пълнени чушки халапеньо и туршиите, особено когато си е у дома в Оклахома.

Блейк Шелтън беше женен за кънтри певицата Миранда Ламбърт, но от две години излиза с Гуен Стефани. Той призна, че Гуен Стефани го е насърчила да приеме титлата "най-сексапилен мъж".

Предишни носители на титлата са Дуейн Скалата Джонсън, Брад Пит, Джордж Клуни, Джони Деп, Харисън Форд, Райън Рейнолдс, Дейвид Бекъм