Помощник на Люпко Петрович става старши треньор на ЦСКА

Милош Крушчич

Милош Крушчич

Един от помощниците на подалия оставка старши треньор на ЦСКА Люпко Петрович - Милош Крушчич, ще води ЦСКА. Това разкри спортният директор на тима Кристиано Джарета в студиото на БНТ. “Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Петрович и има необходимите умения, за да води тима. Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички важни решения идват от него. Познаваме Милош от 5 месеца. Работим с него всеки ден. Назначаването му не означава, че предаваме сезона и нямаме амбиции до края на кампанията”, каза италианецът. 

Минути преди рутинната победа на ЦСКА с 4:0 над аутсайдера в Първа лига “Витоша” в събота вечерта на “Армията” главният мениджър Стойчо Стоилов се срещна в ресторанта на стадиона с фенове на отбора. След загубата от “Берое” с 1:2 много от привържениците на “червените” поискаха оставката на Стоилов и треньора Люпко Петрович. Сърбинът я подаде, а Стойчо ще продължи да работи.

На срещата Стоилов заяви, че неговите фаворити за треньор на отбора в момента са Любо и Стамен Белчев, който също вече бе наставник на “червените”. Много специалисти и фенове са на мнение, че именно при Белчев ЦСКА играеше най-добър футбол. По време на срещата Стоилов включи на високоговорител телефона си, след като набра номера Любо Пенев. Пред ултрасите Любо отрече някой от ръководството да му се е бъркал в работата, когато бе старши треньор в Борисовата градина.