Лудогорец разгроми ЦСКА (Москва). Резил в Разград: Български, сръбски и украински фенове подкрепиха руската агитка

Разградчани вкараха 5 гола за едно полувреме

Лудогорец разгроми ЦСКА (Москва) в Разград с 5:1. Мачът беше помрачен за феновете от Разград. Запалянковци на софийския и киевския ЦСКА, както и на сръбския "Партизан" си купиха билети за руската агитката, за да викат срещу българския представител в "Лига Европа". Запалянковци от Разград бяха шашнати от поведението на близо стоте български и сръбски фенове, които подкрепиха руския тим.

Разградчани не изключват поредната провокация от страна на Русия. Феновете на "Лудогорец" са разочаровани, както и голяма част от сънародниците ни, за предателското поведение на наши фенове. Още по-стряскащ е фактът, че украинци, които са газени по най-безобразния начин от Руската федерация, подкрепят московския отбор. 

Двубоят започна динамично и тимът от Разград нацели на два пъти гредата. Кешерю и Марселиньо не успяха да отбележат, докато руснаците се възползваха при грешка в наказателното ни поле и вкараха за 0:1 в 11-та минута.

В началото на второто полувреме, в 46-а минута, Вандерсон успя да изравни с гол след многоходова атака на тима. Само след 2 минути Джоди Лукоки покачи на 2:1. Кешерю постави на колене руснаците и закова гол в 51-та минута. В 68-та минута Марселиньо изведе Недялков, който подаде на Кешерю. Нападателят отново не сбърка и покачи на 4:1. В 71-та минута Марселиньо изработи дузпа, която беше реализирана от Кешерю за хеттрик в мача. След пълния обрат, българският шампион спечели с 5:1 пред замлъкналите трибуни на цветната агитка в подкрепа на руския тим.