Efbet бонус код за най-добрите млади таланти във Висшата лига

Ако потърсите в Google „Най-големите млади таланти от Висша лига на Англия“, вероятно ще ви излязат резултати като: Мейсън Грийнуулд, Мейсън Маунт, Букайо Сака, Къртис Джоунс и т.н. Феновете на играта обаче знаят тези имена от много години, а повечето от тях вече надхвърлиха 20 годишна възраст. Ето кои са най-потенциалните играчите на всеки тим от Висшата лига според специалния Efbet бонус код, който непосредствено ги подреди в собствена класация.

Арсенал – Чарли Патино

Емил Смит Роу, Букайо Сака и Габриел Мартинели вече надхвърлиха 20 години, а и са сред утвърдените имена в стартовата единадесеторка на Микел Артета. Следващия топ талант, който ще пробие в първия тим е оценения на 5 милиона англичанин Патино. Според един от главните скаути на „топчиите“ Шон О‘Конър „Чарли е най-добрият играч, преминавал през нашата академия“.

Астън Вила – Луи Бари

Типичен номер 9, за когото започна да се шуми през 2019-та, когато премина от Уест Бромич в Барселона. През миналия сезон, оценения на 1 милион талант се завърна на Острова и дори вкара на Ливърпул в мач от ФА Къп.

Брентфорд – Майлс Пърт-Харис

Знаем за умението на Брентфорд да прави точните трансфери. Майлс пък е продукт на прочутата школа на Челси. Един от най-скъпите играчи в нашата статистика (8 милиона евро), атакуващия халф ще бъде фактор в състава на „пчеличките“ още през този сезон. Брентфорд пък показа страхотни игри, които накараха Efbet значително да намали коефициентът им за оставане в лигата, но разбирасе ef bet бонусът остава непокътнат.

Брайтън – Хейдор Робъртс

Централния бранител натрупа опит в състава на Рочдейл от миналия сезон, но сега е готов да се бори за мястото си в стартовата единадесеторка на Греъм Потър. Оцененият на половин милион евро бранител играе с левия крак и вече имаше основна роля в някои от мачовете на Брайтън.

Бърнли – Люис Ричардсън

Бърнли инвестира стабилно в своята академия, много преди да пробие в Премиършип. Дуайт Макнийл е продукт на клуба, а Люис е следващия топ талант, който ще се опита да пробие в състава на Шон Дайш. Ричардсън е оценен на милион евро и може да играе като атакуващ халф и ляво крило.

Челси – Хавиер Мбуямба

Той е продукт на прочутата „Ла Масия“ и вече си заслужи сравненията с Върджил ван Дайк. Освен със солидни размери, оцененият на 450 000 евро бранител разполага с чудесна скорост и спокойно разиграване на топката. Плюс е, че може да играе и като десен бранител, от което Томас Тухел ще се възползва още през следващия сезон, когато голяма част от защитниците на Челси ще напуснат „Стамфорд бридж“.

Кристъл Палас – Майкъл Олиси

19-годишния французин бе закупен срещу 10 милиона евро от Рединг през лятото. Олиси е дясно крило, което предпочита да играе със своя ляв крак. Той вече записа гол и асистенция в първите си мачове като титуляр, а Патрик Виера показа, че ще разчита на него и в оставащите мачове от сезона.

Евертън – Люис Добин

Евертън показа търпение към Калвърт-Люин, което му помогна да стане един от най-добрите английски нападатели. Рафа Бенитес ще ползва Добин като резерва през този сезон, а ако нападателят покаже головия си инстинкт от юношеските мачове, може и да се пребори за титулярно място още през тази кампания.

Лийдс – Джо Гелхард

Нисък, много бърз и с невероятна работна етика Гелхард е идеален за стратегията на Марсело Биелса и вече записа два мача във Висшата лига.

Лестър – Бен Нилсън

Отличен централен защитник, който бе избран за талант номер едно в школата на „лисиците“ през миналогодишната кампания. Брендън Роджърс пък не се колебае да му дава минути в мачовете за Купите.

Ливърпул – Харви Елиът

Оценен на 25 милиона, Харви вече показа, че има физиката да се състезава при мъжете. Ако се възстанови на време от контузия, Елиът ще бъде основна част от отбора на Ливърпул, който, според Efbet, има най-добри шансове да спечели Висшата лига.

Манчестър Сити – Лиам Делап

Синът на Рори Делап има доста по-офанзивни функции. Нападателят разполага със страхотна скорост, като дори вече се възползва от шансовете, предоставени му от Пеп Гуардиола, и заби един гол в мач от Карабао Къп.

Манчестър Юнайтед – Амад Диао

Закупен от Аталанта срещу почти 40 милиона евро (с евентуални бонуси), Диаоразполага със невероятна бързина и контрол върху топката.

Нюкасъл – Елиът Андерсън

Атакуващ халф, който може да задържа топката, да дава извеждащи пасове и да бележи попадения.

Норич – Христос Цолис

Вече е сред титулярите на Норич, макар и още да изпитва трудности с адаптацията към британския футбол.

Саутхемптън – Тино Ливраменто

Невероятен десен бранител, който има потенциал да стигне до националния отбор. Не е случайно, че Челси си запази право да си го върне, ако бранителят успее да се утвърди в мъжкия футбол.

Тотнъм – Дан Скарлет

Жозе Моуриньо даде дебют на 17-годишния талант, а в академията на „шпорите“ смятат, че той има всички качества да се превърне в следващия Хари Кейн.

Уотфорд – Квандво Баах

Немският тийнейджър натрупа 20 мача в състава на Рочдейл през миналата кампания и вече е готов да се включи в битката за оцеляване. За негово съжаление, Уотфорд е сред фаворитите за изпадане на Efbet.

Уест Хем – Амаду Диао

Може да играе с двата крака и разполага със страхотна увереност, което му позволява да се включва със самочувствие във важните мачове на „чуковете“.

Уулвърхемптън – Фабио Силва

Португалецът дойде срещу 40 милиона през септември и вече ни показа, че е един от най-големите таланти в света, но ще му трябва доста мускулна маса, за да се адаптира към твърдия английски футбол.