Ел Маестро се зареча: Ще направя ЦСКА "отбор с характер"

За него много важно е отборът да работи от сърце

Ел Маестро

Ел Маестро

Нестор Ел Маестро ще променя ЦСКА внимателно и без да изменя на ценностите на клуба. Това обясни новият треньор на червените в първото си интервю пред клубния сайт, пише "Дневник". Специалистът, който сензационно направи "Спартак" (Търнава) шампион в Словакия вярва, че ще постигне успех на "Българска армия".

Според родения в Белград специалист ЦСКА има добра тренировъчна база с добри терени. Той добави, че все още опознава обстановката и играчите, но вярва, че до първия мач ще успее да подготви достатъчно добре отбора.

"Със сигурност работим усилено, надявам се и успешно. Отборът игра добре през миналия сезон, дълго време беше близо до върха, но със сигурност има неща, кои неща, които ще се опитам да променя. Ще приложим моя стил на игра. ЦСКА трябва да доминира, но като цяло – да, харесвам компактни и концентрирани отбори, които печелят с по 1:0 много пъти", каза Ел Маестро.

Наставникът, който е само на 35 години, добави, че ще се съобрази с това, което има. Ел Маестро обясни, че в "Спартак" (Търнава) не е имал толкова добри играчи, колкото червените.

"Не мога да обещая резултати, това е много опасно във футбол. За мен най-важно е футболистите ми да играят със сърце и характер. Затова, надявам се, че мога да обещая, че когато феновете дойдат на стадиона, ще видят отбор, който играе точно със сърце и характер", каза още треньорът.