Погнаха Бербо заради брат му Асен

Кокаиновата интрига, в която се забърка Асен Бербатов, веднага бе захапана от британските медии. Още днес едно от водещите заглавия в английския таблоид “Сън” препраща директно към новото попълнение на Фулъм Димитър Бербатов.

С четвъртък братът на Бербо – Асен Бербатов бе задържан след автогонка от органите на реда. В автомобила, в който пътувал със съпругата си, бе намерен плик с кокаин. 

Това става около 19 ч. онзи ден на КПП Дяково при рутинна проверка е спрян лек автомобил "Сеат" с благоевградска регистрация, собственост на съпругата на Асен - Димитричка. Той обаче е бил шофиран от 26-годишния Николай Борисов от Благоевград. 

При последвалата проверка в детското столче на задната седалка на сина на Асен Бербатов, който е на година и 4 месеца, между дунапрена е открито пликче с 19 грама кокаин. Наркотикът своевременно е иззет. 

Направеният тест на шофьора Николай Борисов е показал наличие на алкохол и наркотици. Взета му е урина за изследване за потвърждаването наличието на наркотик. Не е открит алкохол или наркотик в кръвта на Асен Бербатов. 

От "Сън" пък намират за интересно да споменат, че Димитър е плащал дългове на брат си в миналото. Преди две години същият вестник съобщи невярната информация, че Асен Бербатов е бил отвлечен от гангстери.