В. Михов: Хубчев оптимално използва всичко, което футболистите му имат

Той е изненадан от проблемите и буксуването на "Левски"

Коледа е време, в което можем да се обърнем към себе си, към това какво е отминало и какво ни очаква. Каква година изпраща родният футбол? Bulgaria ON AIR потърси мнението на футболния деятел Валентин Михов.
 
"Прилично ниво. Не е много слабо, не е много добро. Имаше хубави мачове, имаше грешки на защитници, на нападатели, на съдии - от всичко по малко", започна бившият президент на БФС.

Михов похвали националния селекционер Петър Хубчев и акцентира върху важността на футболистите, с които той разполага. По думите му играчите са дали всичко от себе си, но това са възможностите на отбора. Хубчев оптимално използва всичко, което футболистите му имат, смята Михов.

Крайно време беше да се помисли за национален стадион и не само - а за стадиони, подчерта той. 

"При тези 28 години демокрация можеше да имаме поне 8-9 хубави стадиона, с които да се кандидатства за нещо, да имаме едно събитие в България. Хубаво е да имаме 3-4 стадиона, които ще са предпоставка за събития, които да правим в България, а да не стават в Македония", коментира Михов.

Запитах за ЦСКА Михов посочи, че "армейците" играят приличен футбол и разполагат с добри изпълнители. Даде добра оценка на моментното второ място на червените, но отбеляза, че трябва да се мисли върху разликата от първия с 6 точки.

Вальо Михов е изненадан от проблемите и буксуването на "Левски". Според него на тима от "Герена" му е необходима стабилност.