Степан Хиндлиян: Унижение е целият този цирк с "Левски", и то с участието на журналист

Сашо Диков след дълги години журналистика се превърна в куриер, заяви председателят на НКП

Степан Хиндлиян

Степан Хиндлиян

"Това, което се случва с "Левски", е гавра и унижение", заяви в интервю за БНР Степан Хиндлиян. Председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" е убеден, че клубът продължава да бъде заложник на политически и икономически игри. 

"Унижение е целият този цирк, който се разиграва от сутринта, включително с участието на един ваш колега - г-н Сашо Диков, който след дълги години журналистическа кариера се превърна в куриер", обяви Хиндлиян. 

"Това е гавра с клуба, с левскарите, с левскарството. В крайна сметка доказва, че има само едни хора, които мислят за този клуб, и това са привържениците. От сутринта се случва нещо унизително и като слушам някои юристи, ще продължава дълго време. Заради това е гавра. От години Левски е заложник на политически и икономически игри. Клубът не е важен за тези хора", каза Хиндлиян. 

"Крайно време е клубът да излезе от тези зависимости, в които е поставен, и да тръгне по собствения си път. "Левски" не е разменна монета", завърши председателят на НКП.