БСП блесна с бисери и сюрреализъм! Таско Ерменков: Вие сте петна на белосснежния мундир на Борисов

 БСП блесна с безценни бисери на изящната словесност и сюрреалистични халюцинации по време на дебата в парламента за оставката на министъра на околната среда и водите Нено Димов и гласуването на кандидатурата на Емил Димитров-Ревизоро за нов екоминистър. А от тях се очаква соц.реализъм, нали така?

Вие сте петна на белосснежния мундир на Борисов, отсече червеният депутат , обръщайки се към депутатите от ГЕРБ и призова за незабавна оставка на кабинета

"Издигането на Емил Димитров за екоминистър е сюрреалистично", заяви депутатът от БСП и зам.-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин, който беше истинско тържество на сюрреализма като външен министър. Той продължи в този дух:

"Разбрахме, че коалиционният съвет бил неприятен. Но защо - защото са се обсъждали вносът на отпадъци, водната криза в Перник? Не, тези неща не са толкова неприятни. Занимавали сте се с разправии помежду  си, с един не съвсем лишен от основание въпрос, защо Нено Димов е на "топло" в ареста, а други, като например министърът на регионалното развитие и бившият областен управител на Перник също са на топло, но вкъщи.

"Изказвам съчувствие на Емил Димитров за новия му пост", заяви народният представител от ПГ на "БСП за България" и член на Изпълнителното бюро на партията Манол Генов .