Татуси, вдъхновени от "Игра на тронове", подлудиха феновете

"Игра на тронове" е сред най-обичаните телевизионни сериали. И въпреки че предстоящите епизоди ще отбележат края на хитовата поредица, феновете не са готови да се разделят с любимите си персонажи. Именно това е причината особено актуални в момента да са татуировките, вдъхновени от сериала, пише в. "Дейли стар".

От платформата Tатуду, която дава възможност на потребителите да качват снимки на татуировките си, отбелязват бум на боди арта в стил "Игра на тронове".

Сред най-забележителните татуировки, които могат да се видят в платформата, са свръхреалистични портрети на персонажи като Джон Сноу, Денерис Таргариен, Аря Старк.

"С наближаването на последния сезон преданите фенове не искат да се примирят с мисълта за раздяла. Благодарение на невероятните предложения за татуировки, те могат да продължат историята и да носят любимите си герои със себе си навсякъде и завинаги. Чудесно е да наблюдаваме ентусиазма, с който нашите потребители резервират или споделят татуировки, вдъхновени от "Игра на тронове", казват от Татуду.

Излъчването на осмия и последен сезон на сериала ще започне по телевизия HBO на 14 април, припомня изданието.