Тео Ушев: Стари муцуни вредят на протестите като никой друг, направили са много мръсотии

Търсят да изтупат прахта върху имиджа си, за ги яхнат

Няма лош протест. Особено тези, които са за принципни неща. Не ми харесва, че има стари муцуни, които търсят да изтупат прахта върху имиджа си, за яхнат протестите. Но тези хора са направили много мръсотии и са съсипали много България, за да се появяват отново. Те вредят на протестите като никой друг. Жалко за младите хора. Имаше добра енергия, дано не се загуби. Това заяви пред bTV световноизвестният български аниматор Тео Ушев.

"Разбира се, че има кой да дойде. Проблемът е със старите муцуни, които излизат на преден план. Може да има предсрочни избори, но накрая ще се намерят хора. Сигурен съм", каза той.

"С магическа пръчка няма как да стане. Трябва да се протестира всеки ден. Само така няма да ни се налага  да изриваме отново корупцията", обясни Ушев.
"Правителството още от самото начало се държаха неадекватно. Те се държаха така, сякаш защитават Краля слънце. Всички беди, които им се струпаха, сами си ги направиха...България е най-корумпираната държава от всички държави, в които съм бил. Навсякъде има корупция, тук е повсевместна. 10 процента от парите са инвестирани, 90 откраднати. По света е обратното. Тук видях повече луксозни коли за месец, отколкото съм видял в Канада за 20 години. И това е получено с кражба", категоричен е аниматорът.

"Някои интелектуалци са зависими от управляващите заради пари спускани чрез схеми. Други ги е страх и си пазят къщичката. Ако някой ги финансира не трябва да му целуват ръка и се кланят", смята той.