Васил Божков дава акциите си в "Левски" на Тити Папазов

Тити Папазов

Тити Папазов

Треньорът на баскетболния Левски-Лукойл заяви в интервю за bTV, че акциите на клуба ще бъдат в него отсега нататък. "Днес на обяд Васил Божков ми се обади и ми каза, че ми праща акциите по DHL и утре ще ги получа. Няма да има фалит. Аз вярвам на неговата дума", каза Тити. Развали им се съня на тези, които искаха Левски да фалира. Много скочиха, когато Левски, както Рома и Вердер Бремен поискаха от своите държави. Те поискаха 50 млн., а ние 3-4 млн. И без тях обаче ще се оправим". 

"Аз се обадих на Божков с кауза, разкри Папазов защо е звънял в Дубай на Васил Божков. -  Кой ще дава парите в Левски за напред е моя лична отговорност. От 1 февруари до 14 март Левски доказа на какво е способен. Обикновенният син фен го показа. Над 70 процента от истинските фенове на Левски още на са се включили. Левски има зад гърба си марката. Зад мен няма никой. Първият човек на който се обадих Валентин Златев. Казах му, че имам кауза. Той каза, че щом искам да спасявам футболния клуб няма да ме спира".  Според него Левски е с най-големи шансове да спечели Купата.

"Цел номер 1 бе да взема акциите, а за цел номер 2 Левски да не фалира имаме 34 дена"

"Имам самочувствието, че от всички фенове на Левски мога да направя тим, каза Тити пред БНТ. Аз ще съм капитана на този тим, защото имам волята. 26 години цепя напред и думата ми никога не се е прекършила от нищо. На никой не съм параван. Единствен грях имам само към моето семейство. Аз нямам финансовия ресурс. Очаквам, че когато показа моята кауза, ще има много хора последователи. С тези обичащи Левски ще направим необходимото. Ще се разделя с тези акции само ако някой ми покаже, по-розово бъдеще от това което аз искам. Много искаха да не получа акциите. Три месеца и 10 дни никой не се е обадил на Божков от ПФК Левски. Аз му се обадих на 29 април".