Падение: Тодор Славков връзва пионерски връзки в шоу, още бил собственик на държавата и нямало да спазва правила

Нямал респект към Тато, възхищавал се единствено на баща си

Тодор Славков

Тодор Славков

Внукът на Тодор Живков - Тодор Славков, направи поредната си шега, която никак обаче не беше смешна в предаването "Черешката на тортата". "Ние  живеем още в комунизма, няма да спазвам правилата на шеф Манчев тази седмица. Все още се чувствам като собственик на държавата. Никога не съм имал респект към Тодор Живков, само към баща си Иван Славков", бяха само част от откровенията на Тодор-Живковия внук, който се похвали, че във вените му тече "синя кръв".

"Шегите" на Тошко Славков щяха да са смешни, ако не се отнасяха до голяма част от синовете и внуците на бившата номеклатура, които разсъждават по абсолютно същия начин. Самият Славков не крие привилегиите си от времето на соца и дори се хвали с тях. За капак на пълната петъчна деградация, Славков провокира гостите си и ги накара да си сложат червени връзки и сини престилки. Сред тях беше и музикантът Стоян Михалев. На него обаче внукът на Тодор Живков сложи синя пионерска връзка. В менюто си пък беше подготвил московски котлети и правешка торта.

Пълните импровизации на Тодор Славков не бяха толкова страшни, колкото фактът, че цяла седмица от Нова ТВ ни пробутваха във праймтайма рекламно лице на комунизма. Явно още скоро няма да бъде забравена носталгията към тоталитарния режим, след като лицата му все още се пробутват като герои.

todor_slavkov2.jpg