Тодор Тодоров: Цветан Цветанов е един от малкото политици, които знаят как се строи нов проект

Никой, който е бил близо до Бойко Борисов, не е останал дълго време

Тодор Тодоров

Тодор Тодоров

„Познавам Цветан Цветанов от 20 г. от Института по психология в МВР. Мога да кажа, че сме били колеги, но не и близки. За близки приемам моите роднини, но му имам доверие. Не съм му ходил на гости“. Това заяви криминалният психолог Тодор Тодоров, който влиза в новата партия „Републиканци за България“, която ще бъде учредена днес. 

„Ако нямам ценз за конкретна работа, няма да се захвана с нея. Не се виждам като министър на МВР, а като човек, който иска да се развие една идея. Предполагам, че Цветан Цветанов се е обърнал към мен, защото съм работохолик и върша работата си докрай. Не се виждам и като депутат. Имам панелен апартамент, който е купен с кредит“, заяви Тодоров. 

„Разривът между двама души не може да се предвиди, защото отношенията между хората са динамични. Имайки възможността да познавам премиера Бойко Борисов, съм видял, че никой, който е бил близо до него, не е останал дълго време. Той има способността да се освобождава от хора, които могат да попречат на интереса му. Подкрепям протестите, но не смятам, че е удачно политически сили да се опитват да ги яхват и да се възползват политически от тях. Поне в България Цветан Цветанов е един от малкото хора, които знаят как се строи политически проект. Към момента ГЕРБ е загубила човешкия си образ и затова трябва да предприемат стъпки за промяна“, коментира криминалният психолог.