Том Джоунс: Бащинството ме направи мъж още на 17

Том Джонсън

Том Джонсън

Сър Том Джоунс призна, че е узрял още в ранните си години благодарение на съпругата и детето си.

„Станах мъж много рано, на 17 години“, каза той.

80-годишният певец се сдобива с първото си дете, синът му Марк, преди 64 години и сега разкри, че бащинството е променило живота му и го е насърчило да работи два пъти повече върху музиката си.

Том, чиято съпруга Линда почина през 2016 г., сподели: „Бащинството ми даде повече сила. Защото когато имаш жена и дете, бързо ставаш мъж. Бях навършил 17, а тя 16, когато се роди Марк. И изведнъж ми се стори, че съм по-висок с метър, това е странно нещо."

Линда е била до него по време на ранните му дни в музикалния свят и е направила всичко възможно, за да го подкрепи.

„Тя преживя всички тези неща с мен“, каза той пред „Индипендънт“. „Знаеше какво искам да направя и беше на 100 процента зад мен. Казваше ми: „Каквото и да трябва да направя, за да ти помогна да стигнеш там, където искаш или където искаме да отидем, аз ще го направя, ще го направим заедно“.

Новият албум на Том „Surrounded by Time“ отбелязва важен момент в кариерата му, тъй като за първи път Линда, която почина от рак, не е до него, за да го съветва. Уелският баритон признава, че му липсва нейния принос.

Това е особено личен албум - първият, който той записва в Уелс, и първият след смъртта на любимата му съпруга. Уелският тигър, както го наричаха в разгара на популярността му, спечели публиката с мощния си глас и харизма от най-ранна възраст, която не избледнява и днес.

(Източник: БГНЕС)