Тръмп взриви мрежата, пусна си колаж с тялото на Роки (снимка)

Здрав боец с топки от стомана! Това е американец, коментират фенове на президента

Доналд Тръмп

Доналд Тръмп

Хората са свикнали да виждат лицето на Доналд Тръмп, пренесено върху различни тела: на кралицата, на гигантско плаващо бебе, летящо из САЩ и Великобритания. Самият президент обаче публикува снимка във Фейсбук и Туитър, на която е със своята глава, поставена върху тялото на измисления боксьор Роки Балбоа, изигран от Силвестър Сталоун.

Доналд Тръмп не дава обяснение какъв е поводът да пусне колажа. само се знае, че е пуснат от президента на САЩ по време на голф пътуване в един от клубовете на Тръмп във Флорида по повод Деня на благодарността.

Според някои от коментиращите в социалните мрежи, вероятно 45-ият президент някой го е ударил по главата. Каквото и да има предвид, това доведе до изливане на коментари от Twitterati. "Срам! Дебелият милиардер Тръмп, който нагъва Макдоналдс, се сравнява с бедното момче Роки", "Пазете чувството си за хумор, весел Ден на благодарността на вас и на семейството ви", "Здрав боец с топки от стомана! Това е американец", "Обичам чувството ви за хумор... и издръжливост! Продължавайте да пробивате" са само част от коментарите под поста на американския президент. Не е лошо български политици, които са загубили чувството си за хумор и са се взели прекалено сериозно, да помислят над поведението. И вместо да се сърдят, да приемат с усмивка добре поднесените шеги.  

donald_trump_roki1.jpg

Доналд Тръмп с тялото на Роки