Траволта се прощава с Оливия Нютън Джон: "Твоят Дани, твоят Джон"

"Обичам те толкова много. Ще се видим на пътя и всички ще бъдем отново заедно."

Оливия Нютън-Джон и Джон Траволта в „Брилянтин“

Оливия Нютън-Джон и Джон Траволта в „Брилянтин“

Екранният партьор на Оливия Нютън-Джон - Джон Траволта, отдаде трогателна почит към нея в социалните мрежи. Тя почина на 8 август, на 73-годишна възраст след дълга битка с рака на гърдата.

"Най-скъпата ми Оливия, ти направи живота ни толкова по-добър. Твоето въздействие е невероятно. Обичам те толкова много. Ще се видим на пътя и всички ще бъдем отново заедно. Твой от първия миг, в който те видях, и завинаги! Твоят Дани, твоят Джон." - пише 68-годишният актьор в профила си в Инстаграм, подписвайки портрет на Оливия Нютън-Джон в началото на кариерата ѝ.

Двамата с Траволта остават приятели през последните четиридесет и четири години, след емблематичния им дует в "Брилянтин".

Съобщението за смъртта ѝ беше направено в понеделник от съпруга ѝ Джон Истърлинг: "Оливия Нютън-Джон почина кротко тази сутрин в ранчото си в Южна Калифорния, заобиколена от семейството и приятелите си. Молим всички да уважават личния живот на семейството в този много труден момент", пише мъжът, който споделя живота на британско-австралийската актриса в продължение на 14 години.

"Повече от 30 години Оливия е символ на триумф и надежда, споделяйки борбара си с рака на гърдата. Нейното вдъхновение за изцеление и пионерски опит с билковата медицина продължават с Фонда на фондация "Оливия Нютън-Джон", посветен на изследвания в областта на билковата медицина и рака. Вместо цветя семейството моли да бъдат направени дарения в нейна памет за фондацията.

ОливияНютън-Джон оставя след смъртта си съпруга си и дъщеря си Клои Роуз, родена през 1986 г. от брака ѝ с Мат Латанзи. / БГНЕС