Трети ден издирват изчезнал 29-годишен мъж от Казанлък

Христо Сотиров е напуснал дома си на 12 януари и оттогава е в неизвестност

снимка: Фейсбук

снимка: Фейсбук

Трето денонощие няма вест и следа  от обявения за издирване на 13 януари 29-годишен жител на Казанлък Христо Сотиров, който напуснал дома си към 16,30 часа предния ден, съобщи сестрата на младия мъж Ивелина Христова.

Младежът е бил облечен със светли дънки и черно яке, със себе си е взел мобилен телефон, който обаче е изключен. Преди да излезе от дома си казал на баща си, че има среща с приятел и че ще се завърне до пет-десет минути.

„Обиколихме всички негови познати, подадохме сигнал до полицията, брат има заболяване известно като Болест на Крон, но редовно си взема лекарствата, до сега не е имало друг подобен случай  дни наред да не се прибере или да не се обади. Ден преди да потъне в неизвестност е бил нощна смяна в Кауфланд, бил е весел, шегували са се с колегите, те са го докарали с кола до вкъщи. Няма приятелка, не е вземал наркотици, не сме чували да има някакви големи или трудни за разрешаване проблеми, всички негови познати пуснаха във фейсбук профилите си съобщения, той самият няма профил, просто не обичаше този род социални контакти..“, разказа Ивелина в петък, която е посочила телефона си 0896586016 за връзка.

hr_sotirov_izcheznal.jpg

(Източник: Монитор)