Цветан Цветанов: Защо от БСП твърдят, че изказването на Корнелия Нинова не е смислено?

Благодаря, че сте на работа и участвате в дебата, обърна се той към червените депутати

Уважаеми колеги от БСП, единственото, което беше смислено в днешния дебат това беше проф. Михайлов от БСП, който каза, че преди него няма нищо смислено, което да е казано, а това бяха мотивите за вота, представени от вашия председател.    Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в разискванията по вота на недоверие към кабинета „Борисов 3“ на тема „Здравеопазване“, предаде репортер на Агенция „Фокус“. 

Благодарим на БСП, че за първи път в парламентарната история внесоха вот на недоверие за намерения. „Обсъждането продължава, още нямаме решение на Министерския съвет за моделите на здравеопазване“, обяви той.

„Вотът на недоверие е единственият системен подход на БСП за политически послания. Те никога обаче не са давали алтернатива или решения на въпросите, които вълнуват гражданите, а ГЕРБ и коалиционното правителство решават проблеми“, заяви Цветан Цветанов.

„Темата здравеопазване не е на нито една политическа сила, а такава, по която всички ние трябва да участваме активно“, посочи Цветан Цветанов. „Благодаря, че сте на работа и участвате в дебата. Тук е мястото, където можем да решаваме проблемите, а не там, където можете да говорите, каквото си искате и никой да не ви търси отговорност“, каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.