Цветанка Ризова: Президентът Румен Радев сякаш не се е променил от 2016 г.

Президентът и премиерът ме изненадаха

Цветанка Ризова

Цветанка Ризова

Журналистката Цветанка Ризова разказа за срещите си през последните две седмици с премиера Бойко Борисов и с президента Румен Радев в предаването си в ефира на БТВ. Водещата призна пред медията, че и двамата са успели да я изненадат. Ризова коментира, че има дългогодишен опит с Бойко Борисов, който винаги е бил импровизатор.

Тя допълни, че по време на разговора им тонът не е бил толкова нервен и припомни, че е имала много по-остри разговори с министър-председателя. Тя разказа, че последното си интервю с Румен Радев е правила, когато е бил кандидат за президент през 2016 г. 

„Най-хубавото бе, че интервютата бяха неочаквани за премиера, за президента и за мен. Нито един от тях не постави условия. С Борисов имам дългогодишен опит. Той е импровизатор и никога не се вълнува от това какво ще го питаш. С Радев имам по-оскъден опит. Последното ми интервю с него бе като кандидат за президент през 2016 г. и оттогава не бяхме разговаряли. От тогава той сякаш не се е променил. Той пое отговорност пред зрителите на БТВ, че ще се занимава със съдебната реформа. През годините обаче бях разочарована, че не взе позиция по това важно обещание, което направи. В последното интервю съм удовлетворена, че Радев се върна към нещо, което обеща”, сподели водещата на „Лице в лице".