Цветомир Найденов: Не мога да спра да се смея, Черепа жестоко се оплете в лъжите си

Нормално е всеки рекетьор да бъде изхвърлян от бизнеса като чуждо тяло, заяви бившият съдружник на Божков

Цветомир Найденов

Цветомир Найденов

"Фъфлещият убиец Васко Черепа е в серия! Вече се оплита в лъжите си жестоко. Доскоро твърдеше, че си е плащал данъците както е по закон, сега казва че при “новия данък” Лотарията и Еврофутбол е трябвало да се закрият и да останат хиляди служители без работа, та затова не плащал коректно", пише в профила си във Фейсбук бившият съдружник на Васил Божков - Цветомир Найденов, по повод новото видео на дубайския беглец.

"А сега да кажа каква е истината: Лотарията нямаше да печели по 100 млн на година, а щеше да печели по 30 млн, а Еврофутбол нямаше да печели по 40 млн на година, а щеше да печели по 10 млн на година при “новия данък”.

В Еврофутбол и Лотарията няма хиляди служители на щат, а на трудов договор са под 400 човека и в двете фирми заедно и то, защото щатът винаги е бил раздут, предвид монополното им положение.
 
Черепа се жалва, че бил изхвърлян от всеки бизнес постепенно... Обяснението ми е, че така става с всеки рекетьор, влезнал в даден бизнес, и бизнесът е нормално да го изхвърли като чуждо тяло.

Специално за хазартния бизнес-забрави, че 1993 година Стефан Найденов го взе в бизнеса с Еврофутбол и игралните зали и за благодарност през 2019 г скочи да го убива и заграбва...не, Чери, не става така, сладурле такова! 

А това за политиците и недаваните подкпупи преди 2015 г са такива лъжи, че още се смея с глас."