Валери Божинов отново остана без отбор

Играчът сложи край на авантюрата си с "Ботев" (Враца)

Валери Божинов

Валери Божинов

Бившият играч на Манчестър Сити и Ювентус Валери Божинов е постигнал споразумение с ръководството на "Ботев" (Враца) и наставника Антони Здравков да напусне отбора. Към този момент Божигол няма опции за продължаване на своята кариера. Играчът заяви пред "Spotal", че в петък е изиграл последния си мач за клуба срещу "Етър".

За двата му престоя в Ботев, Валери изигра 20 мача, в които успя да се разпише седем пъти. "Пожелавам успех на Тони Здравков и момчетата през пролетта. Благодаря на кмета, ръководството и феновете за отношението към мен през двата ми престоя във Враца. Дано отборът успее да се спаси, но аз лично съм оптимист, че Враца ще има отбор и догодина в елита на България".

"Бъдещето ми? Не съм говорил с нито отбор на този етап, тъй като до снощи бях футболист на Ботев (Враца). Ще видим какво ще се случи. Със сигурност ми се играе още, тъй като не ми остават много години професионален футбол. Много неща ми се случиха през 2019 година, като трябва да изчистя главата си", сподели Божинов.