Вият безродници - плачат за руските ясли

Христо Христов, desebg.com

Вият безродниците, вият срещу решението на правителството в оставка реши да отреже още един голям руски корупционен клон, след като преди няколко месеца отказа да играе по свирката на диктатора Путин и да му плаща в рубли за газа в нарушение на договора между двете страни.

Вият безродниците, вият, че сега кабинетът (без комунистите в БСП и без чалгата в политиката) съкращава персонала на руското посолство, който се занимава с всичко друго, но не и с дипломация.

Слугите на Путин са майстори в купуването на дребни продажни душици,

готови с охота да се предложат на Кремъл, за да цицат облаги.

Ох как умират тези безродници да са на руската ясла и затова сега толкова силно вият, защото лапането е на път да се разтури (дано хората от властта, застанали зад решението да се сведе до нормални граници раздутия в пъти състав на руското посолство устискат на руските заплахи и шантажи).

Все сме подозирали руските продажници в политиката и другите сектори на обществото, но сега маските на тези руски подлоги паднаха и всичко е кристално ясно.

Гледайте тези продажници, дето вият до небето, само и само да бранят кремълската ясла и не се съмнявайте в истинските им намерения и цели.

Какъв президент е този Румен Радев?!

Няма го да защити българските интереси. Уж ербап го раздава, а щом стане въпрос на кремълските интереси – тих като агънце, няма го да размахва юмручета.

Реве и Нинова и как няма да реве като комунягите от пребоядисаната БСП са безродници от 1919 г. и са на повикване щом Москва им натисне копчето.

Плаче и Копейкин – да се чуди има ли прокуратура в България и служби да сложат на място неговата пропутинска партия.

Известният с фонтанните си прояви и сдал поста министър на вътрешните работи след корупционни скандали през 2008 г. Румен Петков от партийката на агент „ГОЦЕ“ пък стяга протест в подкрепа на руските „дипломати“.

Има такъв Тошко и той разбирач го раздава – кой бил разузнавач, кой бил дипломат – политиканства завалията, че неговият гуру се крие като ситски лорд в тъмното и като втори Доган спуска отгоре на гумените печати какво да правят, след като и на него му мине инструктажа.

Вият безродниците, вият, че им разтурят руската ясла. Толкова ги боли и тях и слугите на Путин, че Кремъл ни плаши и шантажира по имперски, не за първи път в историята.

Ха, дано този руски корупционен клон да бъде окастрен! Да се ограничи купуването на продажни политически марионетки от Кремъл, защото конкуренцията за руската ясла е толкова ожесточена, че докато я има няма да станем нормална държава.