Владимир Путин май имал четири щерки?

Владимир Путин

Владимир Путин

Владимир Путин вероятно има четири дъщери. А според официалната биография на стопанина на Кремъл той има две щерки - Мария и Екатерина, които са от дългогодишния му брак с Людмила Шкребнева, разтрогнат през юни 2013 година. 

В публикация на изданието "Знак" се твърди, че руският президент бил баща на момиче, наречено Луиза Розова. Журналистът от медията Андрей Захаров чрез местната социална мрежа "ВКонтакте" се е свързал с Розова и е ѝ задал въпрос дали е имала родствена връзка с държавния глава. "Ние се разбрахме да не отговаряме на това питане", са заявили приятелки на момичето, участвали в разговора.

Розова доста подробно е разказала за своя живот. Тя е посочила, че е следвала "Дизайн" в университет в Санкт Петербург (родния град на Путин), смятала е да продължи образованието си по същата специалност в САЩ или Западна Европа, но е искала да работи в родината си. "В Русия се чувствам прекрасно", е посочила още тя.  

В края на 2020 г. се появиха публикации, че Путин има още една дъщеря, родена преди 17 години след интимна връзка на президента Путин с бизнесдамата Светлана Кривоногих. "Знак" отбеляза, че момичето е било пълно копие на властелина на Кремъл. Първото й име е Елисавета, а бащиното – Владимировна. "Не съобщаваме фамилията на тийнеджърката, тъй като тя е непълнолетна", са посочили от изданието.

В статията се допълва, че Светлана Кривоногих преди 2000 г. е живяла с майка си и двете са делели един апартамент с други семейства. Когато Путин е поел кормилото на управлението на страната (през 2000 г.), Кривоногих се е преместила в елитен жилищен комплекс в Санкт Петербург, започнала да придобива топимоти в Москва и в руския черноморски курорт Сочи, станала притежателка и на много акции в една от най-големите банки в страната. Според медийната информация политикът и предприемачката са се разделили преди няколко години, съобщават Новини.бг.