Втора поредна сутрин кръстовището на Орлов мост остава затворено

Блокирано е движението пред президентството от протестиращи срещу правителството. Втора поредна сутрин кръстовището на Орлов мост в столицата остава затворено.

Остава затворено движението в отсечката между бул. "Васил Левски" и Орлов мост. Там има полиция, която отклонява сутрешния трафик.

Хора казаха, че до момента няма инциденти, през нощта също не е имало инциденти само е имало случай на вандалщина, на която полицията е реагирала, но тя не е била свързана с протеста, напротив, протестиращите са сигнализирали на полицията, която е около тях, че има проблем.

Остават исканията за оставка на главния прокурор, на премиера Бойко Борисов, както и на правителството.

На Орлов мост се намират Красимир Димитров, който е директор на дирекция "Аварийна помощ и превенция" към столичната община, както и Тони Тодоров от СДВР, зам.-директор на "Охранителна полиция".

Те са при хората, за да ги помолят да могат да пускат поне градският транспорт, защото по думите на Красимир Димитров от Столичната община, градският транспорт се движи с огромно закъснение, автобусите и тролеите също трябва да минават през Орлов мост.