"Ювентус" продава Кристиано Роналдо, няма кой да го купи

Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо

Ръководството на Ювентус е изготвило списък с футболистите, които при никакви обстоятелства няма да бъдат продавани през лятото. Според Gazzetta dello Sport това са Федерико Киеза, Деян Кулушевски, Матайс де Лихт, Артур и Данило. Всеки един от останалите, може да бъде трансфериран при подходяща оферта. Кристиано Роналдо е сред тези, за които се изчакват предложения. Досега в клуба не са получили такива. Важно е и мнението на самия футболист. Много е вероятно той сам да реши да си тръгне от Торино, предаде "Фокус"

Юве е готов да се раздели с 36-годишния португалец за около 25 млн. евро. Смята се, че тази сума ще реши финансовите проблеми на италианския гранд. Освен това, "бианконерите" ще си спестят и заплатата на Кристиано.

В случай, че Роналдо остане в Юве, клубът ще продаде Пауло Дибала. Причината е, че неговият договор изтича през 2022 година, а и напоследък аржентинецът постоянно е измъчван от травми.

Наскоро спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи увери, че Кристиано Роналдо ще бъде част от тима и през следващия сезон, но медиите все по-усилено спрягат португалеца за завръщане в Реал Мадрид.