Закопчаха куп сводници в пловдивски еротичен бар

Четирима са задържаните за склоняване към проституция при спецакцията на пловдивската полиция в еротичен бар "Силикон клуб". Арестите са извършени тази нощ при проверка на стрийптиз клуба в търговски център "Гранд" в центъра на Пловдив. 

Мъжете са задържани за трафик на хора за сексуална експлоатация. Собственикът,  управителят на нощното заведение, един от охранителите и сводник от Варна, който набирал момичета, са предлагали платени услуги с тях на свои клиенти. Задържаните са на възраст от 31 до 40 години. Под ръководството и надзора на Районна прокуратура –Пловдив се води досъдебно производство за склоняване към проституция.

 Установено е, че в нощния клуб се предлагали сексуални услуги от жени срещу заплащане, съобщават още от държавното обвинение. Хора от персонала на нощния клуб потвърдиха пред "Марица", че в ареста е собственикът Димитър Донов. 

В акцията са участвали служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР – Пловдив. С оглед събраните доказателства предстои наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив да прецени за повдигане на обвинения спрямо задържаните и определяне на мярка за неотклонение, добавиха от държавното обвинение.    

Еротичния клуб „Силикон” е сред най-оборотните под тепетата вече година и половина след отварянето му. Посетителите му могат да се забавляват с еротичните изпълнения на 20 момичета. В града отдавна се говори, че танците на пилона са прелюдия съм платен секс, което беше потвърдено и от снощната акция в клуба.