Жълти сайтове ядосаха Кубрат Пулев

По неговите думи той никога не е казвал, че мрази комунистите

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев

В отговор на безсмислените драсканици, на някакви долни фантазьори и техните вредни за България сайтчета за фалшиви новини и всички “журналя”, които интересчийски преписват неистини, искам да знаете, че е най-добре да вярвате на мои думи, написани тук, или изречени на живо! Не мразя никого, камо ли никакви си комунисти, които отдавна ги няма!

Това написа най-успешният ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев във официалния си сайт. Острата реакция на Кобрата е срещу публикации, според които мрази комунизма и неприязънта му е наследствена.

Във въпросните статии и материали се припомня за интервю на Кубрат във вече несъществуващата телевизия „ТВ 7“. В него той твърди, че преди 1989 година семейството му е било жертва на репресии. „То кое ли семейство не е било репресирано. Дядо ми е бил един от богатите в Пловдив, но идват комунистите и му взимат всичко. Баща ми го помня как вкъщи постоянно псуваше комунистите“, споделя тогава Пулев.

Боксьорът пише още: "Имам приятели, или може би познати от БСП, които са също толкова приятни и интелигентни хора, както членовете на други партии. И това не означава, че мразя, когото и да било! Дори с някои от така наречените “комунисти”, си говорим често и периодично ги мачкам на шах, а след това постоянно ме дебнат за реванш", обяснява Пулев, с което дава да се разбере, че силно се дистанцира от писанията в жълти сайтове.

(Източник: Topnovini.bg)