Жена с ампутирани крайници след зверска катастрофа в столичния кв."Красна поляна"

Трагедията след касапницата в "Красна поляна" е покъртителна. Ударът на колата в стълба е бил толкова силен, че от него краката на жената зад волана са били прерязани и буквално ампотирани от тялото, а двете й ръце били счупени, научи БЛИЦ. 

Мелето е станало на кръстовището между булевардите "Възкресение" и "Мушанов". Пострадалата жена е на 23 години.

Сигнал за инцидента е подаден в 20. 38 часа. По чиста случайност към момента на катастрофата оттам е минавала линейка, отиваща по сигнал за ухапан от куче мъж в "Овча купел". Медиците са реагирали веднага и са се притекли на помощ. Подали са сигнал да бъде изпратен втори екип и са поискали по-голяма, реанимационна линейка. 

Брутално верижно меле на столично кръстовище. Жената е била със самоампутирани два крака, на място е направен пълен обем реанимация, интубирана е, заради кръвозагубата е изпаднала в хеморагичен шок. Жената е откарана е в противошокова зала на "Пирогов"", съобщи говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска. 

Удаарът в стълба е бил толкова силен, че краката на жената са били извадени след това от двигателя. Медиците от първата линейка останали на място, с надеждата да успеят да съхранят крайниците и след като ги закарат в "Пирогов", те да бъдат пришити обратно за тялото.  Свидетели на ужасяващата катастрофа разказват, че жената е шофирала колата си с бясна скорост и е възможно да се е касаело за гонка.