Журналистка, снимала в нарушение Нона Йотова, ще съди Богомил Бонев за жестоки обиди

Бившият вътрешен министър нарече с грозни думи Калина Паскалева

Калина Паскалева и Богомил Бонев

Калина Паскалева и Богомил Бонев

Скандалът с паркираната кола на Нона Йотова на велоалея се вихри с пълна сила. Както по-рано Faktor.bg писа, журналистката Калина Паскалева хвана как колата на актрисата е паркирана на велоалея на столичната ул. "Г. С. Раковски". След като Паскалева пусна информация и видео от резила на червената депутатка, половинката на Йотова, Богомил Бонев, се изяви като истински "джентълмен" и защити приятелката си в социалната мрежа. Бившият вътрешен министър в правителството на Иван Костов обиди жестоко журналистката с грозни квалификации. Тя обаче не му остана длъжна и се зарече да го съди за обидите, които отправи във Фейсбук. Двамата спориха в социалната мрежа. Бонев обясни, че шофьорът му на служебната кола нямало къде да спре и затова за малко да се намести на велоалеята. Журналистката пък отговори, че си е поръчала такси, което не я е чакало на пътя.  

"Нона била на презентация на книга някъде на Раковска. Улицата, съсипана с престъпната велоалея на Фънда, която мултиплицира задръстванията на автомобили. Обадила се на моя шофьор да я прибира и той спрял за малко, частично на велоалеята. Не е паркирал на тъпата пътека, просто спрял за малко. И една проститутка, която се изживява като писателка и журналист, пушейки отвън, снимала Нона и колата. И написала гневен статус срещу депутат на БСП, народен изедник. Ей, к*ви, не се правете на журналисти и папараци, че и без това вече няма вакантни места", написа Богомил Бонев в социалните мрежи. 

"Събуждам се аз и гледам как номенклатурата не може да преживее, че някой е решил да отправи критика към нарушения, извършени от техен шофьор на пътя. Богомил Бонев е бил министър на вътрешните работи и може би това му дава право да ме нарича ПРОСТИТУТКА публично. Неговата половинка Нона Йотова е депутат от БСП, моите данъци плащат нейната заплата. Виждам, че толкова съм ги ядосала като съм си позволила да ги снимам, че г-н Бонев трябва да продължи с обидите и да ме нарече и к*рва! БРАВО, Вие сте истински представители на номенклатурата и социалистическа партия. По принцип майка ми днес има рожден ден. Ще й стане много приятно като прочете какво сте написали за мен, политическо семейство! Надявам се да можете да го докажете и в съда", отговори на грозните обиди Калина Паскалева. 

Малко по-късно коментарът на Богомил Бонев мистериозно изчезна, но Калина Паскалева е снимала поста и го е публикувала на своята стена:

kalina_paskaleva_bogomil_bonev2.png