Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 16-22 септември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица на изпитание ще бъде поставено търпението ви поради различните опити на непознати, досадни или сприхави хора. Те ще искат да ангажират вниманието ви с техни лични проблеми или такива, чието разрешение не зависи от вас. Конфликтите в повечето случаи с тях ще бъдат неизбежни, но от друга страна определено са нежелателни. Най-вероятно индивидуално всеки от вас ще реши как да реагира в една такава ситуация.

През тази седмица мнозина ще могат да се възползват от една нова възможност за професионално развитие или за допълнителна работа.
Възможно е това да има връзка с ваша стара работа, с професия, с която сте били ангажирани преди. През седмицата може да имате разходи или други финансови отношения с мъж от кръга си роднини. Някои от неприятните моменти през тези седем дни ще бъдат свързани с жена, която ще преживее лична житейска драма. Тя може да бъде ваша роднина, колежка или съседка.

Жените Овен трудно ще избегнат конфликтна ситуация с мъж. Всъщност вашето упорство и инат ще задълбочат конкретния проблем помежду ви. Дано насреща си имате човек, който умее да прави компромис. В противен случай развитието на ситуацията ще бъде непредсказуемо.

Мъжете ще отделят внимание за занимания, които са тяхно хоби или ще бъдат с цел усвояване на нови знания и умения. През тази седмица ще цените времето си и няма да го разпилявате в разговори и срещи, които не ви носят полза или важна информация.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще преживеете нещо специално, благодарение действия, среща или разговор с мъж. През седмицата бъдете готови да преживеете всякакви очаквани или неочаквани събития. В работата или в бизнеса си едно признание или похвала могат да ви дадат надежда за нови хубави неща в живота ви.

За съжаление именно през тази седмица ще осъзнаете невъзможността да реализирате един свой план. Вие или сте закъснели за неговата реализация или все още е твърде рано да направите усилия за неговото развитие.

Всъщност това ще бъде една много благоприятна седмица да обмислите бъдещето си, дори това да е в рамките на последните три месеца от годината.
В момента имате и ще получите нови възможности за развитие и за стабилизиране, но само ако сте готови (амбицирани) за подобни действия. През седмицата може да ви озадачи разговор с колега или с ръководител, който досега не е бил в близки отношения с вас. Сега може да откриете, че имате сходни позиции или интереси по важни за работата си дела. Необмислените или злонамерени коментари на жена ше ви объркат поради факта, че не сте очаквали подобни действия от нейна страна.

Жените Телец е добре да стъпват на пръсти във всяко ново или важно начинание. По-добре бъдете предпазливи, перфекционисти или консервативни в действията си, отколкото да избързате привлечени от лесна печалба, бърз успех или друга изгода. Мъжете ще се заинтересуват от информация, която ще получат в разговор с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. Тази информация може да ви даде интересна идея за нещо, което може да реализирате с удоволствие или с изгода (печалба) за вас.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще преживеете трудни моменти, които ще изискат от вас практични и добре премислени действия и реакции. Неприятностите, които евентуално ще възникнат с някои хора, няма да могат да бъдат разрешени през тези седем дни. Мъдрият съвет е да се опитате да направите компромис, да омекотите негативността на ситуацията и с повече разум да намерите изход от това положение.

През седмицата могат да възникнат притеснения със забавени или по-големи плащания, задължения, кредити и др.
Възможни са разходи свързани с вашето собствено или на близък човек здраве. Изненадите тази седмица ще възникнат чрез вашите нови и стари познанства и приятелства. Може да имате неочаквани срещи или телефонни разговори, да получите неочаквани съобщения и др.

През седмицата ви очаква повече работа в дома ви и като различни ангажименти или като дребни ремонти или подобрения. Добро развитие могат да очакват тези от вас, които работят от дома си (онлайн бизнес, работа в домашно ателие, надомна работа и др.) През тази седмица ще има повод за събиране свързано с юбилей или друго важно събитие. Мнозина ще присъстват на събития свързани с раждане на бебе, кръщене, годеж или сватба.

Жените Близнаци ще бъдат много неспокойни тази седмица. Често ще ви се налага да се борите с песимистични настроения или с липса на достатъчно енергия. Опитайте да се владеете, използвайте медитивни практики, йога, танци и други физически занимания. Мъжете ще се наложи да организират по-добре времето си, тъй като тази седмица ще бъде изпълнена с повече срещи и контакти с хора от различни разстояния.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще се зарадвате на една покупка, но разочарованията или проблемите с нея тепърва предстоят. През тази седмица ангажиментите ви свързани с вещи или с имот ще иматс ложно и непредсказуемо развитие. Тази седмица могат да ви натъжат или разстроят събития свързани с жена, от кръга ви роднини или съседи. Тя вероятно преживява труден момент от живота си, когато е изправена пред необходимостта да направи драматични решения и промени.

През тази седмица ще ви се наложи да отлагате срещи или уговорки, тъй като ще възникне необходимост да се ангажирате с нови, неотложни и по-важни неща.
През тази седмица много внимателно подбирайте контактите си и не се злепоставяйте в обществото, където живеете, с познанства с хора, които имат лоша репутация. През тези седем дни това ще има значение за вас.

Жените Рак ще са много амбициозни да изпълнят плановете си за тези седем дни, които всъщност ще са база за развитието на други важни събития до края на годината. Ще сте очаровани от срещи или разговори с хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за пътуване. Професионалните ви контакти с хора от други градове или държави ще имат благоприятно влияние върху вашата работа или бизнес. Някои от вас ще преживеят среща с роднини или с приятели, които ще пристигнат отдалеч.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще преживеете емоционални проблеми с човек, който или има сериозни лични или здравословни проблеми.
През седмицата ще сте зависими от решения или ангажименти с други хора, най-вероятно такива, които са част от семейството ви. През тази седмица не се поддавайте на песимистични или депресивни настроения, независимо какво ви предстои да преживеете.

В момента сте в процес на важна и позитивна промяна в живота си. Тази промяна няма да стане за един ден и вероятно ще има един по-дълъг период на развитие. Сега от вас се изисква повече търпение и приемане на естествения ход на събитията.

Тази седмица ще преживеете важно събитие в семейството си.
Тази седмица ще бъде благоприятно време да помогнете на млад човек, но внимавайте помощта ви да не отиде напразно или да не бъде разбрана погрешно.
Жените Лъв ще са по-емоционални в отношенията си с деца или други млади хора от семейството. Независимо от възрастта ви ще искате да преживеете нещо специално, повторение на спомени от детсвото ви: посещение в родното ви място, в бащиния ви дом или на място, където сте били като дете.

Мъжете ще бъдат изненадани от действията на жена. Неочаквана среща с жена може да събуди у вас спомени от миналото ви с нея или една такава среща да ви върне към други специални преживявания от миналото ви.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще ви се наложи да вземете решения свързани с хора от семейството ви. Възможно е да поемете отговорността за изпълнението на ангажименти, които да са от важно значение за дома ви.

През седмицата мнозина ще преживеят среща със стари приятели. Ще разберете за различни житейски събития и драми в техния живот. През тези седем дни може да имате грижи или затруднения с имот, както и с вещи от дома ви, които вече не използвате.

През тази седмица ще имате възможност да реализирате ваши планове, които касаят жилището, в което живеете (включително такива свързани с плащането на битови сметки).
През седмицата мнозина ще присъстват на събирания свързани с човек от семейството или приятел. Това ще бъде една благоприятна седмица за далечни пътувания или такива свързани с конкретна работа. Възможни са интересни и полезни за вас контакти, срещи с хора от друго населено място или държава.

Жените ще бъдат късметлийките на тази седмица. Може да постигнете много, но преди всичко трябва да повярвате в собствените си сили и възможности. Не се поддавайте на съмнения или страх от рискове. Мъжете Дева ще бъдат много повече ангажирани с родственици, отколкото със собственото си семейство. Възможни са всякакъв по характер събирания с роднини отблизо и далеч.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ваши роднини или приятели ще направят живота ви доста сложен и проблематичен със своите действия и решения. Съвета ми е да внимвате с какви хора се срещате и избягвайте конфликтни личности. През седмицата може да ви обърка или разстрои новина свързана с жена, която познавате.

През седмицата ще преживеете напрежение във връзка с промени или други събития в работата или в бизнеса ви. Едва ли ще възникнат изненади за вас лично, затова опитайте се да намалите напрежението в ежедневието си!

Една от изненадите през тази седмица ще има отношение към ваша нова или стара приятелска връзка.
Вероятно чрез ваши приятели ще възникнат интересни нови възможности или ще получите полезна за вас информация. Седмицата вещае неочаквани срещи или събирания с неочаквано развитие.

Жените Везни ще имат нужда от повече любов и топлина. Трудно ще ви бде ако сте сами, но може да ви измъчва самота дори и да имате брачен партньор. Мъжете ще могат да постигнат важни резултати през тази седмица. Разчитайте в действията си на собствената си интуиция и на стечението на обстоятелства, които в един момент ще се обърнат във ваша полза.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица очаквайте интересни и емоционални събития свързани с жена. Най-вероятно тя живее в друг дом или в друго населено място, въпреки че е възможно тя да пътува към вас. Това ще бъде една благоприятна седмица за нови начинания, за решения свързани с бъдещи промени и др.

През тези седем дни бъдете по-категорични в това, което правите, или което решавате.
В работата си очаквайте поява на нови хора като колеги, ръководител или клиенти. През седмицата развитието на служебните ви ангажименти и постигането на конкретни резултати ще зависи по-малко от вас и повече от действията на други хора. През седмицата може да ви разстрои новина свързана с неприятно събитие в живота на хора, които познавате. Това може да бъде причина за възникването на неочакван нов ангажимент или пътуване.

Тази седмица ще се запомни с различни изненади в живота ви, но те ще са предимно положителни или тяхното развитие ще бъде във ваша полза. Жените Скорпион ще очакват финализиране на действия или събития, чието начало е някъде в предишните няколко седмици. Мъжете ще имат възможност да се възползват от една интересна оферта свързана с изгодна покупка, кредит или друга облага от финансов характер.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще се решава бъдещето на важни за вас лични, професионални или политически отношения. Сега не бива да правите компромиси, тъй като последствията няма да са приятни или няма да се развият във ваша полза. Предстои ви важен разговор с човек, с когото работите заедно: колега, ръководител, клиент, съдружник и др.

През седмицата мнозина ще пътуват или ще посрещнат гости от друго населено място.
През тази седмица избягвайте да правите опити да манипулирате хората около вас. През тези седем дни ще ви се наложи да вземете трудно решение. Вероятно това ще се дължи на факта, че е свързано с нещо, което не ви харесва или е против вашите възгледи.

През седмицата ще ви изненадат хора, които са ваши стари приятели или познати. Възможна е неочаквана среща, телефонно обаждане и др. Във финансов план избягвайте големи очаквания, за да се съхраните от големи разочарования. Някои любовни или емоционални проблеми в личния ви живот ще са знак за наложителни промени. Неприятностите тази седмица ще бъдат с цел да ви покажат нови начини за разрешаване на стари проблеми.

Сега е време да сложите в ред не само личните си отношения, но и отношенията си с хора, които са ваши приятели. Жените Стрелец ще имат благоприятна седмица за развитие на паричните си дела. Мъжете да се пазят от измама, самозаблуда и фалшиви приятели.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще бъдете много категорични и настъпателни в реализацията на планове и ангажименти. Мнозина ще изпозлват въображението си да зарадват някого с приятна изненада или подарък. Ще сте много по-сърдечни, милостиви и грижовни.

В любовта е възможно да се върнете към минали преживявания от любовен характер или да търсите възможност за сдобряване с бивш партньор. Като цяло любовните ви преживявания сега ще имат по-скоро връзка с миналото ви или със създадена вече връзка, отколкото с нещо ново…

Леки здравословни проблеми на човек от семейството ви ще изискат грижа или повече внимание. В семейните ви отношения ще се преживеят моменти на недоразумения или други натоварващи връзката ви емоции.

Седмицата ще бъде благоприятна за работа, от която очаквате добри доходи.
Това ще ви помогнете да разчистите неплатени сметки или други финансови задължения. Жените Козирог учудващо ще бъдат нестабилни тази седмица. Психиката ви трудно ще издържи на по-голямо натоварване. Лесно ще се обиждате, натъжавате или разочаровате. Мъжете ще имат сложни отношения с непознати хора или такива, които тепърва ще се появят в работния ви колектив или като клиенти.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще се ангажирате с повече срещи и разговори с хора, които имат сериозни проблеми за разрешаване.
Те или ще разговарят с вас по телефона, или ще ви посетят в дома ви или ще дойдат на работното ви място. Седмицата ще изиска от вас да сте практични и отговорни при работа с финансови документи и при ангажименти свързани с пари. Възможни са грешки и самозаблуда. Конфликт, който ще възникне тази седмица с жена ше ви покаже, че подобни противопоставяния не решават проблемите.

Някои от основните ви планове за тази седмица ще имат връзка с пари, с материалните ви интереси и ангажименти, с поддръжка на имот и др.
Някои от вас ще вложат пари в подобрения на дома, в който живеят или стопанството, което поддържат. В любовта трудно ще правите правилна преценка на настоящето развитие на отношенията си и това може да предизвика недоразумения или противоречия. Жените Водолей ще са търсени от други жени за услуга, съвет, подкрепа или някакъв друг вид помощ. Това ще бъде седмица, в която може да получите покана за събиране свързано с жена (по приятен или неприятен повод).

Мъжете Водолей ще се ограничат в социалния си живот и ще прекарат по-голяма част от свободното си време в дома или в разговори със съседи. Ще имате повече домашни задачи и отговорности, което на моменти може да ви прави сприхави и капризни.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ви предстои среща или разговор с хора от различни поколения. Предстои ви да бъдете част от различни семейни, професионални или обществени мероприятия. Възможно е да обсъждате с други хора, детайли около организацията или провеждането на тези събития. През тази седмица ще имате различни преживявания свързани с хора, които са в процес на една житейска промяна. Възможна е раздяла вследствие на силни противоречия, противоположни цели в живота и др.

През тази седмица ще следите развитието събития, с които ваши приятели или роднини ще бъдат ангажирани.
През тези седем дни ще бъде важно да запазите реализъм в действията си, ако искате да се предпазите разочарования. Конфликтите тази седмица (ако възникнат такива), в повечето случаи ще са по ваша вина. През седмицата може да ви зарадва предложение за нова работа или ще ви бъде предложена нова позиция.

През седмицата ще възникне необходимост от контакти с хора от различни населени места. Жените Риби ще преживеят някакъв прелом в отношения, цели или приоритети в живота си. Това ще е вследствие неочаквано преживяване или събитие през тези седем дни. Мъжете ще имат благоприятна седмица за изпълнение на своите професионални или бизнес задачи. Кариерата ще бъде важна за вас, защото сега ще имате възможност да постигнете прогрес или да постигнете важни резултати.

Източник: astro.velida.net