Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 4-10 ноември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще ви разочароват действия на нелоялни, двулични хора или такива, които ще действат некоректно спрямо вас.
През седмицата може да ви обидят неприятни неприятни коментари свързани с лично с вас или с член на семейството ви. Споделени от вас лични преживявания, мисли или планове могат да станат достояние на други хора.

През тази седмица преди всичко бъдете внимателни в отношенията си с колеги, които ще проявят неконтролируема амбиция в преследването на свои собствени цели на всяка цена. В любовния си живот ще преживеете моменти на несигурност или колебание в чувства и желания. През тази седмица може да планирате срещи или гостувания, които ще реализирате до края на годината. Възможно е хора, които не сте виждали от дълго време да потърсят контакт с вас.

Сега ще ви се наложи да вземете решения свързани с ваши финансови дела и интереси. Следете внимателно разходите и приходите си през тази седмица.

Хубавите събития през седмицата ще са свързани с неочаквани пари, предложение и др.
Едно ново приятелство също ще може да бъде повод за приятни емоции. Жените Овен ще разрешават своите неприятности с голяма доза подозрителност и несигурност, което определено няма да им помогне. Мъжете ще се наложи да се ангажират по-сериозно с неизпълнени от изминалата седмица задачи или ще отложат някои от делата си през тази седмица за друго, по-благоприятно време.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще имате повече професионални ангажименти и задачи. Ще се наложи да вложите повече време и енергия за тяхното изпълнение, което трябва да приключи през тези седем дни. Промените или нововъведенията, там където работите ще се развият успешно.

През тази седмица ще искате да имате по-ясни отношения с хората около вас.

Ще се стремите да разчистите неразрешени проблеми или отношения. Това ще ви се отдаде с по-голяма лекота и с повече положителни резултати. Битовите ви ангажименти свързани с дома ви също ще бъдат ваш приоритет през седмицата. Ще отделите повече време за грижи около имот, който притежавате или за който носите отговорност.

Тази седмица може да ви донесе късмет за неща, които са ви били притеснение през последните седмици.
Динамиката на събитията през тази седмица ще изиска от вас много по-сериозен размисъл преди всяко ваше решение или действие. Жените Телец ще се намират във важен период от живота си, когато ще трябва да осъзнаят смисъла на преживените през годината събития. На база натрупан опит или създадени контакти ще направите планове за неотложни задачи, които трябва да изпълните до края на 2019.

Мъжете ще имат по-ведро и оптимистично настроение и виждане за бъдещето си, донякъде под влиянието на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която различни събития ще ви накарат да направите преценка на свои действия или решения досега. Вероятно в нещо сте избързали избързали, а други вече нямат никакво значение. Интересни преживявания през тази седмица ще имате с приятели и с различни събития в техния живот. Ще ви се наложи да отделите повече време за разговори с тях или да им дадете помощ, ако имат нужда от такава.

Моментите на емоционален спад през седмицата ще се дължат основно на осъзнаването, че някои ваши желания са нереални, невъзможни за осъществяване. Поне не и на този етап.Особено болезнено това ще бъде по отношение на любовната ви връзка или стремежи, които имате в този план. В любовния си живот дайте шанс на партньора ви да реализира свои предложения или идеи. Сега по-добре ще бъде да го следвате, отколкото вие да водите.

Като цяло ако успеете да запазите стабилност и равновесие в думи и дела, през тази седмица ще можете да се зарадвате на няколко важни за вас успехи или споразумения.
Жените Близнаци лесно ще попадат (или ще предизвикват) конфликтни ситуации. Отношенията ви с представители на Овен, Лъв или Стрелец ще са важни, но и твърде сложни за вашия темперамент. Мъжете ще са склонни повече да мислят, да мечтаят, отколкото реално да действат. Страховете и притесненията ви може да са насочени главно към любовния ви живот, но може да имат отношение и към други важни сфери от живота ви.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще отделите време планиране на по-важните си ангажименти до края на годината. Пред вас е един по-благоприятен период за развитие, който няма да искате да пропилеете. През тази седмица разговорите ви ще бъдат свързани именно с бъдещите ви планове, които ще бъдат база за успехи през следващата година.

Финансово ще сте стабилни, особено ако сте проявили достатъчно разум и практичност в действията си досега. Мнозина ще получат пари или финансов документ.
Разбира се, не всички ваши планове през тази седмица ще имат възможност да се реализират. Някои от тях ще зависят от обстоятелства, чието развитие още не е започнало или не са във ваша полза на този етап. Любовният ви живот ще изиска повече откровеност в разговорите с партньора ви. Избягвайте емоционални действия и решения.

През тази седмица ще можете да получите много повече яснота за важни неща от живота си, като всичко това ще става по-естествен начин.
Тази седмица ще ви изненада предложение или среща с приятел. Събития в живота на човек, когото познавате ще бъде важен за вас житейски урок. Жените Рак ще имат по-оптимистично настроение и нагласа за бъдещето си. Вероятно това ще се дължи на благоприятното развитие през седмицата на важни ваши планове. Отношенията ви с представители на зодиите Риби, Рак или Скорпион ще са определящи вашите успехи или неуспехи.

Мъжете ще бъде добре да се фокусират върху новите задачи в работата си. Това ще бъде силна и продуктивна седмица за вас, в която постигнатите успехи ще са база за нови възможности за развитие в кариерата или бизнеса ви.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви бъде приятно да прекарате свободното си време с жена, която е интересна личност, с много познания и опит в различни сфери от живота. Това може да бъде и едно ново приятелство, което тепърва ще се развива. През тази седмица ще осъзнаете смисъла на някои свои пропуски от близкото си минало. Благодарение на тях, сега ще можете да осъзнаете важността на ваши нови житейски цели.

Тази седмица ще бъде интересна откъм развитие на различни планирани и непланирани събития. Някои от тях ще изискат от вас да вземете решение или да направите някаква промяна. Седмицата ще е важна за вашата кариера или собствен бизнес (ако имате такъв). По-голямата концентрация и мобилизация ще ви помогне да успеете дори в неща, за които сте изпитавли несигурност или страх.

Твърде многото емоции през седмицата могат да бъдат причина за чести състояния на умора или безсъние.
Не пренебрегвайте необходимостта от достатъчно време за почивка и здравословно хранене. Тази седмица ще отбележите важен празник в живота на близък човек, като това може да стане чрез събиране в домашна обстановка, телефонен разговор, изпращане на поздравителна картичка или подарък и др.

Жените Лъв ще бъдат изненадани от лъжите или действията на човек, за когото са имали много по-добро мнение и уважение. Особено болезнено ще преживеете подобни действия, ако те са насочени против вас. Мъжете ще имат късмет и дано осъзнаят неговата важност. Използвайте вашите шансове прагматично и мъдро, защото не всеки ден ще грее слънце на вашата улица…

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, това ще бъде седмица, в която развитието на събитията ще се определи от действията на ваши роднини. Вероятно не всичко ще се развие според вашите очаквания, но изнягвайте да бъдете нетърпеливи, да се изнервяте и да изгубите контрол върху собствените си реакции. Пазете личните си вещи, документи или електронна поща от чуждо любопитство.

Със сигурност ще имате конкретни очаквания за тази седмица, но проявете повече търпение докато нещата се организират и реализират.
Женското присъствие в работата ви ще повлияе благоприятно на реализацията на вашите планове и задачи. През седмицата необходимостта от вземане на решения ще ви коства много психическа енергия, тъй като сроковете за това ще бъдат кратки, а вие ще искате да имате повече време за размисъл.

Неприятностите със съседи или клиенти трябва да ви покажат ваши грешки или пропуски в правилната комуникация с тях. През тази седмица ще бъдете доволни от приключването на ангажимент, който ви е отнел за изпълнение много повече време отколкото сте предполагали.

Жените Дева ще получат неприятна новина свързана с човек, когото познават. Сънища свързани с хора от Отвъдното ще ви развълнуват, но и ще ви покажат, че има неща, които дори и да не ги виждате, все пак съществуват. Мъжете ще се наложи да се справят с опърничавия характер на жена, която ще прояви инат и нежелание за разбиране на една ситуация или отношения.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица бъдете по-спокойни, следвайте естествения ход на събитията и да не насилвайте нещата да се случват така, както вие искате. Съветите или помощта, която ще получите през тези седем дни, ще ви бъдат от полза, но не избързвайте с обещания, за които нямате сигурност, че може да ги изпълните.

През седмицата не забравяйте да поздравите приятели с техни лични празници или успех.
Конфликтите през тази седмица ще се дължат на вашата изострена чувствителност, напрегнатост и най-вече несигурност. Има опасност в такъв момент да кажете или да направите неща, за които после ще съжелявате. Като цяло това може да бъде едно благоприятно за вас време, ако успеете да запазите самоконтрол в действията си, за да не нараните емоционално хора, които са важни за вас.

През тази седмица здравето ви ще изиска грижи. Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване и за контакти с хора от различни села, градове и държави.
Жените Везни ще имат интересни контакти с жени, които ще споделят с тях интересна и полезна информация. Възможно е от един такъв разговор да възникне идея, чиято реализация да ви донесе някаква облага или успех.

Мъжете ще са нетърпеливи, избухливи и склонни да обидят или обвиняват други хора за свои собствени неудачи. Не обръщайте сериозно внимание на думи на хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, които нямат лоши намерения спрямо вас.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица на динамични контакти, които ще са свързани с организирането на срещи или посрещане на гости в дома ви. Информацията и емоциите, които ще преживеете през тази седмица ще са ви бъдат от полза. Възможно е поради по-голямата си заетост през седмицата да откажете една покана за среща или събиране.

Тази седмица може да бъде определена като седмица на изненадите, защото определено ще преживеете няколко такива.
Избягвайте състояния на безпокойство и се научете да приемате събитията с идеята, че те идват за хубаво при вас. Семейните ви ангажименти тази седмица не бива да бъдат игнорирани, тъй като ще бъдат база на ваши бъдещи планове и действия. През седмицата може да очаквате важна за вас информация от финансов характер или ще получите пари.

Жените Скорпион ще имат различни, но важни ангажименти свързани с документи, плащане на битови сметки или кредит, уреждане на договор или споразумение.
Мъжете ще са неочаквано емоционално нестабилни, сантиментални, чувствителни и докачливи. Ще сте склонни към собствени интерпретации на думи или действия на хора от ежедневното си обкръжение.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ви носи много положителни или неочаквани емоции. Не бързайте да реагирате! Не бързайте да отсъждате или решавате, кое е добро и кое – не. Много е вероятно да направите прибързана преценка на развиващите се в момента събития в живота ви.

Много неща, които ще се случат през тази седмица ще ви накарат да промените плановете си за близкото бъдеще.
Може през тези седем дни да промените отношението си към някои хора или да започнете един нов етап на развитие като личност (с определено духовна насока).
Споровете и конфликтите през тази седмица вероятно ще са провокирани от вашето нетърпение или неумение да изразите дипломатично несъгласие с действия или решения на роднини, приятели или колеги.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване, за планове свързани с пътуване, както и за развитие на ваши контакти с хора от различни разстояния. Ще очаквате телефонен разговор или получаване на документ, като тези събития може да се забавят и отложат, което няма да ви навреди. Като цяло пред вас е една интересна седмица, в която ще имате различни преживявания, които ще ви донесат оптимизъм за бъдещето ви.

Жените Стрелец ще обичат да пазаруват, да променят дома си или личния си гардероб с нови неща. Ще искате да бъдете забелязани от другите хора заради външния си вид или познанията, уменията, които имате в дадена област. Мъжете ще очакват развитието на събития, които с апод контрола на други хора. Техни решения или предложение ще определят вашите планове почти до края на тази година.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате повече проблеми за разрешаване. Вероятно те ще възникнат внезапно или от място, откъдето не очаквате. През седмицата бъдете внимателни, защото са вероятни инциденти в дома ви с техника, инсталация и др. Това ще провокира необходимост от неочаквани промени, ремонти, замяна на повредените вещи с нови и др.

През седмицата ще бъде важно да избягвате да се вторачвате в миналото си. Това няма да ви донесе нищо положително или градивно, освен ако не търсите поука от някаква конкретна житейска ситуация.

Седмицата вещае неочаквана новина свързана с човек, когото познавате.
През седмицата ще имате възможност за успешна професионална изява, за постигане на положителни резултати и успехи в кариера, бизнес, публична изява и др.
Новите ви начинания ще имат шанс за благоприятно развитие.

Жените Козирог ще имат възможност да възобновят позабравени или прекъснати поради различни причини отношения с мъж (роднина, приятел, колега, бизнес партньор и др.) Мъжете ще имат седмица, в която ще изпитат гордост от собствените си действия, успехи или развитие в дадена област. През тази седмица акумулирайте знания, умения, не бъдете лениви, самонадеяни или разхищаващи това, което живота ви дава.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви се наложи да се съобразите с желанията или съветите човек, с когото работите заедно. Домашните ви проблеми през тези седем дни ще се увеличат. Твърде малко ще можете да разчитате за тяхното разрешаване на помощта на други хора. Мобилизацията и най-вече търпението от ваша страна ще бъдат много важни за успехите ви.

Естествено ще имате лични очаквания за развитието на някои събития през тази седмица и едва ли ще настъпят промени в този план.
Все пак бъдете внимателни с обещания, чието изпълнение ще бъде неясно. Изненадите, които живота вещае през тази седмица ще са интересни. Вероятно те ще ви дадат нови възможности или ще променят плановете ви към по-добро развитие.

Моментите на тъга ще са свързани с различни здравословни неразположения. Могат да ви налегне тъга свързана с хора, които вече не са сред вас. Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване и за всичко свързано с хора, които живеят в друго населено място.

Жените Водолей ще приемат болезнено един опит за кражба, манипулация или злепоставяне пред други хора. Има много светлина пред вашия път, така че не се занимавайте с неща, които спъват или омаловажават вашето духовно развитие. Мъжете ще се ангажират по-сериозно с разрешаването на битови проблеми или с различни домашни ангажименти. Ще обичате да прекарвате повече време с приятели обсъждайки различни локални, обществени или политически събития.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще се наложи да поемете по-голяма отговорност при изпълнение на ангажиментите си. Ще бъдете натоварени с различни задачи, които ще изискат по-голяма концентрация при тяхното изпълнение. Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически дела.
Различни събития и ситуации ще ви провокират да вземете важни решения или предприемете някаква промяна. Събитие в живота на жена ще бъде повод за събиране или ще възникне друг ангажимент свързан с нея.

През тази седмица ще имате повече срещи с хора, (роднини или приятели) с които ще проведете интересни или важни за вас разговори.
Ще ви бъде приятно да прекарвате повече време с хора около вас, а не да сте сами. Семейните ви дела възникнали през изминалата седмица ще продължат своето развитие. Роднини и приятели от близо и далеч ще ви потърсят за съвет, помощ или просто за разговор. Тази седмица ще бъде важна за развитието на ваши планове свързани с работа, с дома в който живеете или който притежавате.

Жените Риби ще вложат много повече енергия в работата или в бзинеса си и това ще бъде за тяхно добро. Контактите ви с представители на различни институции могат да ви срещнат с лицемерни хора или такива с лоши маниери. Мъжете ще се наложи да проявят по-голям такт и дипломатичност при срещи и разговори с хора, които имат репутация на трудни за общуване личности. Влияние върху делата ви през седмицата ще има от страна на хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец.

(Източник: astro.velida.net)