Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (9-15 декември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, тази седмица ще изиска от вас бързи реакции при получаването на важни телефонни обаждания или информация чрез различните средства за комуникация.
Особено внимателно, тактично и дипломатично ще трябва да действате с неприятните новини или известия.

Седмицата вещае получаване на предложение или покана, които много ще ви зарадват.
През седмицата ще имате причина да се разсърдите на мъж от кръга си приятели, който от позиция на силата ще се опита да ви наложи своята воля. Неприятен конфликт с такава личност е неизбежен, но вероятността вие да излезете победители не е голяма.
През седмицата внимание ще изискат планирането и подготовката на важните ви ангажименти.

Бъдете внимателни практични, избягвайте илюзии или нереални надежди.
Вслушайте се в съветите и думите на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.
Седмицата ще бъде интересна за любовния живот на жените, и предимно за тези които нямат сериозна връзка.
Брачните ви отношения ще се развиват нормално без особено напрежение.

Телец
Ако сте родени pод знака на Телец, тази седмица ви е приготвила няколко изненади. В някои случаи tе ще бъдат свързани с пари или с финансовите ви дела, а в други ще са свързани с нови шансове и възможности които ще получите за развитие на ваши семейни или професионални дела.

Приемете тази седмицa като специален период от живота си. Насладете се на всеки ден и избягвайте да се товарите с оплаквания или лоши спомени.
През седмицата някои от родителите родени под знака на Телец ще се наложи да се погрижат за здравето на дете. Конкретната ситуация може да изиска лекарски преглед или кратко лечение в болница.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо от конкретния повод.
Контактите ви с жена от друго населено място, която най-вероятно е ваша роднина ще са свързани с интересни разговори помежду ви относно важни семейни дела или относно празниците в края на този месец.

Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак с партньор от друго населено място или за преместване по местоживеене поради семейни причини.
През седмицата ще имате възможност да разрешите свои битови или имотни проблеми, като в някои случаи ще вземете мъдри решения за подмяна на стар битов уред или техника с нови.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще се ангажирате с разрешаването на неприятности и проблеми свързани с мъж.
Седмицата вещае неприятна новина или събитие свързано с мъж.
Мъжете от този зодиакален знак да избягват рискови действия, екстремни спортове и занимания, неправилно шофиране и други.

През тази седмица трудно ще реализирате планове свързани с вашата работа или бизнес.
Възможно е доходите ви да бъдат по-малки, да ви се наложи да отсъствате от работа или ще срещнете други затруднения.
В някои случаи е възможно забавяне на пари, които очаквате да получите от заплата, затруднения при работа с пари и други.

Неприятностите през тази седмица няма да са толкова сериозни за да изпадате в предварителна паника. Те следват естествения ход на някои събития, пренастройването на някои ваши планове и приоритети.
През седмицата ще вземете важно решение или ще стартирате нещо ново заедно с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще научите неща, които ще ви покажат ваши грешки или заблуди в плановете ви.
Вие ще имате достатъчно време да направите нужните корекции и да се предпазите от загуби, затруднения или усложнения.

Внимателно проверявайте информация или предложения, които ще получите от хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Седмицата в никой случай не е сложно или драматично време за вас, напротив!
Може да очаквате много хубави неща да преживеете (или за хубаво).
Ще ви зарадва събитие или новина свързана с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Новите познанства ще ви срещнат с полезни и интересни хора.
През седмицата ще планирате или ще очаквате среща (разговор) с представител на зодиакалния знак Близнаци, Везни или Водолей.
Ще успеете да си изясните някои съмнения или подозрения, които са ви притеснявали напоследък.

През седмицата ще възникне неочакван, но неотложен разход на пари, свързан с дете или с човек от семейството ви.
Финансовите ви дела и ангажименти са хора от семейството ви могат да бъдат причина за напрежение.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви занимават събития или проблеми в семейството на ваши приятели.
Възможно е ваши приятели да са на прага на брачно обвързване и съжителство, да имат нужда от вашето присъствие, помощ или подкрепа.

Това ще бъде благоприятна седмица за предложения за брак и за обсъждане бъдещето на вашата собствена романтична връзка.
Седмицата ще има и своите трудни моменти свързани с неприятни новини от живота на мъж, драма в неговия личен или любовен живот. Мъжете от този зодиакален знак ще трябва да вземат решение свързано с любовна връзка, авантюра на работното място или флирт извън брака.

Неприятните преживявания през тази седмица ще ви разплачат, натъжат или разочароват от определени хора, но бурята ще разчисти много неприятни или вредни за вас отношения и ангажименти.
Седмицата вещае новина свързана със сериозен проблем в живота на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Ако пътувате през тази седмица може да преживеете конфликт или противоречие с жена, която ще от вашето семейство, от вашата работа (ако пътувате в командировка) или ще бъде представител на някаква служба.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тези седем дни ще имате благоприятно време за възобновяване, хармонизиране на отношения с роднини, с които рядко имате контакти.
Ще ви бъде приятно да видите желание от тяхна страна да комуникират с вас и дори може да планирате среща с тях до края на годината.
Седмицата ще бъде благоприятна за изпълнение на професионалните ви задачи и задължения.

Жените ще са в много по-благоприятна позиция, особено ако работата им е свързана със стоки, продажби, производство, реклама или имоти.
Въпреки, че края на годината не са изключени разговори свързани с нова работа, нова дейност или развитие на нови бизнес отношения.

През седмицата ще ви изненада решение на мъж, който ще напусне работа, ще се премести в ново жилище, ще се раздели с приятелка или съпруга, ще направи някаква драстична промяна в живота си, която според вас ще е глупава или прибързана.
Мъжете Дева да се пазят от загуба, кражба или нежелан достъп до личната им информация.

Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви дела, за работа с договор или документ от финансов характер.
Ще ви се наложи да вземете решение свързано с една оферта, с промоция, нов стоков договор и др.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през седмицата ще ви зарадва новина свързана с пари, която може да получите чрез мъж или парите да са притежание на мъж от семейството ви.

Каквато и да е конкретната ситуация, тя ще внесе приятни емоции в предпразничните дни.
Мъжете от този зодиакален знак ще имат благоприятна седмица за развитие на финансовите си дела, като е възможно получаване на пари от работа, наем, кредит, застраховка и дори неочаквана печалба.

През тези седем дни използвайте благоприятните тенденции да приключите с неприятности, за които сте изгубили надежда. Вероятно точно през тази седмица ще възникнат нови обстоятелства или нова идея, която ще ви помогне да видите ситуацията в друга светлина и да намерите рационално решение на проблема.

Седмицата ще благоприятства романтичните ви и любовни отношения, като това ще касае създадени вече връзки и нови които ще възникнат през тези седем дни.
Възможно е вземане на важно решение свързано с любовния ви живот, като начало на нов етап във вашите отношения през 2020 година.

През тази седмица бъдете внимателни в разговорите си с мъж, който ще се опита да ви убеди в нещо, в което самият той не вярва или умишлено се опитва да ви заблуди.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще сте силно впечатлени от новите си приятелства, бизнес контакти или от развитието на отношенията ви с жена.

Важна роля през седмицата във вашите решения и действия ще изиграе личност родена под знака на Телец, Дева или Козирог.
Представителите на въздушните знаци (особено жените) ще покажат силата на характера си, в една конкретна ситуация с вас, което ще ви учуди, но не и очарова.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено по семейни причини или с хора от семейството ви.

Някои от вас ще пътуват във връзка с важно събиране от семеен характер, като годеж сватба или юбилей.

Седмицата ще бъде благоприятна за тези от вас, които започват нов етап в живота си заедно с партньор от друг град или държава.
През тези седем дни бъдете внимателни с техника или с битови уреди в дома си, с тяхната експлоатация, при боравене с електричество или огън, тъй като са възможни неприятни инциденти.

Някои от вас ще бъдат шокирани от неочаквана неприятна новина свързана с човек от кръга съседи или приятели.
През тази седмица изпълнявайте съвестно професионалните си задължения, особено ако работите с документи или с пари, ако носите отговорност за стока или други материали.

Някои противоречия или проблеми в работата ви може да бъдат причина за решение, свързано с нейната промяна в началото на следващата година.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица в много отношения късметът ще бъде на ваша страна, но това не трябва да ви прави непредпазливи, нетърпеливи, груби или алчни.

Бъдете готови да слушате какво другите ви казват, да приемате тяхното мнение без да предизвиквате конфликти.

През тази седмица някои от изненадите ще бъдат свързани с разочарования или разминаване в очакванията ви свързани с дете или млади хора от кръга ви роднини, както и с такива с които работите (в случай че работите с деца или с млади хора).

През седмицата ви предстоят разнообразни контакти с хора от различни разстояния, по различни поводи и с различно време на развитие.
Определено чрез социалния си живот през седмицата ще може да се обогатите с полезна за вас информация или с нови умения, познания.
Особено ще ви впечатлят разговори или действия с представители на знаците Рак, Скорпион или Риби.

През седмицата може да възникне ангажимент свързан с разрешаването на проблем или друга ситуация от имотен или имуществен характер на жена от кръга ви роднини.
Жените от този зодиакален знак да избягват да се натоварват с повече ангажименти и отговорности, тъй като това ще се отрази неблагоприятно на здравето им.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която ще разговаряте относно бъдещето си, с оглед финансовото ви стабилизиране, осигуряването на нови или по-добри източници на доходи, инвестиране на средства в някаква форма на образование и други.

Бъдете готови да се вслушате в съветите или предложението на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Ако попаднете на точните хора, тази седмица може да ви зарадва с вземането на правилно решение относно вашето бъдеще.
През тази седмица ще имате интересни романтични, интимни преживявания или срещи с приятели, с които сте имали такива преживявания в миналото си.

Това ще бъде благоприятна седмица за нови запознанства или за първа среща.
През седмицата жените в близкото ви семейно или професионално обкръжение ще изиграят важна и позитивна роля във вашите дела.

Именно от жена ще получите важен съвет, предложение или подкрепа, нещо което ще отвори нови хоризонти пред вас и нови възможности за развитие през 2020 година.
Жените от този зодиакален знак ще се зарадват на късмет, който ще създаде предпоставки за една неочаквана, но важна промяна в семейството или в работата.

През седмицата избягвайте да се вторачвате в една фикс идея или желание, което може да няма нищо общо с реалността. Допуснете ли попадането си в някакъв илюзионен паралел, неприятните последствия ще са за ваша сметка.
Ако сте допуснали хитрости или измами в близкото си минало, тази седмица може да ви изправи лице в лице със съответните последствия.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще се ангажирате по-отговорно с домашните си дела. Вероятно причина за това ще бъде и възникването на нови задачи, свързани с ваши роднини, които ще разчитат на вашата помощ при тяхното реализиране.

Седмицата вещае важно събитие или събиране свързано с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.
Мнозина ще се зарадват на придобивка в дома си, която може да не е скъпа вещ, но да е важна необходимост.

Различни събития в живота на жена от кръга ви роднини ще ви накарат да мислите по какъв начин може да помогнете, как може да разговаряте с нея и въобще доколко може да се намесите в събитията в нейния живот.

Жените от този зодиакален знак ще имат благоприятно време за брак, за организиране на събиране от семеен характер, за разговори с роднини.
Седмицата ще бъде благоприятна за лечение или възстановяване след заболяване за мъжете Водолей.

През седмицата ще имате благоприятно време да хармонизирате отношенията си с мъж, който е ваш роднина и вероятно е роден под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Противоречията помежду ви може да се дължат на негови лични проблеми, включително от здравословен характер.
През тази седмица ако пътувате, ще преживеете различни напрегнати ситуации, свързани с документи, важна информация, пропуснати съобщения или предупреждения и други.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, която ще изиска от вас много търпение, предпазливост и мъдрост в действие и решения.

През тази седмица може да постигнете много, но може и много да загубите. Всичко ще зависи от това доколко умеете да лавирате в сложни ситуации и отношения, в които ще трябва да направите компромиси, дори те да ви донесат някаква загуба.

През седмицата ще ви изненадат действията или решенията на мъж, с когото работите заедно: колега, клиент или ръководител.
Мъжете от този зодиакален знак ще преживеят неочаквани събития на работното си място, но моите очаквания са те да са вследствие на вече преживяни ситуации, и едва ли ще са неприятни.

Като цяло през тези седем дни ще сте стабилни, защото ще знаете какво искате.
Проблемът ще бъде в избора ви на начина, по който ще постигнете своите цели.
През тези седем дни мнозина ще се зарадват на пари чрез документ.

Неясни или по-сложни ще бъдат отношенията ви с деца и млади хора от семейството ви, особено с тези с които не живеете под един покрив. Тяхното желание за независимост, личните им планове, може да се окажат противоположни на вашите очаквания и това да създаде напрежение в отношенията ви.

Източник: astro.velida.net