Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 15 - 21 юни)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е една натоварена с ангажименти и задачи седмица. През тези седем дни ще бъде важно да планирате всичко предварително. Постарайте се да използвате всяка възникнала ситуация или нова възможност по най-добрия за вас начин. Успехите ви през тази седмица ще могат да бъдат достигнати само чрез добра организация от ваша страна.

Това ще бъде една благоприятна седмица за любов.

Семейните представители на този зодиакален знак ще могат да постигнат и съхранят разбирателство с брачния си партньор. През тази седмица може да очаквате добро развитие на паричните си дела или успехи свързани с пари. Ще имате по-добри доходи или ще възникне възможност за допълнителна работа. Подобрените ви финансови дела ще ви дадат възможност за разрешаване на различни проблеми или плащания.

Тази седмица ще ви разочарова една неочаквана новина свързана с човек, когото познавате лично. Използвайте благоприятните тенденции на седмицата да насочите вниманието си към изпълнение на пропуснати или забавени ангажименти. Пред вас са нови обстоятелства и възможности за развитието им.

През седмицата ще получите новини свързани с ваши роднини или приятели, които ще ви развълнуват. Моите очаквания за тази седмица са да преживеете изненада свързана със събитие или новина, нещо което ще се развие във ваша полза и интерес. Внимавайте какви решения вземате през тази седмица и какви обещания давате. Избягвайте прояви на самоувереност.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ще възникне една нова възможност за вас. Тя може да се появи след като получите радостна (благоприятна) новина, която ще има връзка с близък за вас човек или приятел. Това ще бъде интересна седмица за комуникация с хора от близо и далеч. Чрез тях ще получите полезни и важни за вас новини информация или документи.

Ще създадете нови, важни за бъдещите ви дела контакти. Добро развитие ще имат връзките ви с чужбина или с чужденци.

През тази седмица ще имате възможност да разрешите проблем, който ви е донесъл напрежение или тревоги през последните седмици.
Това, което ще постигнете в този план ще бъде повече от това, което сте очаквали. Ще бъде важно да видите собствените си грешки и пропуски в тази ситуация за да избегнете тяхното повтаряне в бъдеще.

Тази седмица ще бъде запомнена с едно специално събиране във вашия дом или в дома на ваши приятели или роднини. Това може да бъде едно от събитията което ще ви донесе приятни емоции през тази седмица.

Седмицата ще бъде благоприятна за романтични преживявания, за търсене на сериозен партньор и за нови контакти с хора от различни разстояния.

Много емоции ще се преживеят чрез новите ви познанства. През седмицата ще получите важна новина свързана с бъдещи финансови постъпления. Това ще бъде благоприятно време за подписване на финансов договор или документи. Може да опитате късмета си в лотария или тото, но с разумна сума.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате очаквания за различни събития, чието развитие ще следвате отблизо. Ще сте склонни повече да бъдете свидетели на събитията през седмицата, отколкото преки участници в тях.

Присъствието, решенията или действията на жена (роднина, приятелка, колежка) ще провокират събития или решения в живота ви. Възможно е в началото те да срещнат вашето неодобрение, но ако проявите търпение ще разберете, че тези неща имат смисъл и значение.

Среща или покана за събиране може да ви създаде настроение, повод да купите подарък или да имате приятни преживявания.

Тази седмица не вещае бързи успехи за вас. Бъдете готови за бавното развитие на вашите дела, но по-важна е тяхната прецизност при изпълнението им.

Ако имате усещане, че нещата вървят назад в живота ви, това определено ще е измамно виждане на реалната ситуация в живота ви. Бавното развитие на някои събития през този период ще е свързано с изчакване появата на определени обстоятелства, които ще са важни за развитието на вашите планове и цели.

През седмицата могат да ви зарадват постъпления на пари от работа или чрез други отношения, които имате с хора около вас.

Седмицата ще бъде благоприятна за покупка или други имотни действия свързани с дома, в който живеете.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, която ще благоприятства пътуване свързано с развитие на стари и нови контакти с хора от различни населени места. Ще имате желание за една активна в социален план седмица. Тази седмица ще бъде благоприятно време за организиране и подготовка на предстоящо пътуване, особено ако то е в чужбина или с отсядане накъде за по-дълъг престой от време.

През тази седмица ще имате увереност в себе си, че ще можете да свършите много работа, че имате енергия и време за това. Относно финансовата стабилност или нестабилност за всеки ще бъде различно.

Важното е, че тази седмица ще бъде успешно и градивно време за вас. Надявам се да го използвате разумно, без ангажиране с несъществени неща.

През тези седем дни ще можете да намерите изход от трудни ситуации, решения на сложни проблеми и др. В личен план ще сте приятелски настроени към хората, с които ще имате контакт.

В любовният ви живот лесно ще можете да постигнете хармония и разбирателство, особено ако имате честни и откровени отношения с партньора си. През седмицата са вероятни по-чести събирания с приятели, съседи или роднини.

През тази седмица интересни ще се окажат новите познанства. Често те ще бъдат със странни хора, което именно ще провокира у вас по-голям интерес към тях. Разбира се, ще имате и някои трудни моменти, като те ще са свързани с неочаквани стресови ситуации в ежедневието ви.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица не игнорирайте семейните си ангажименти, независимо колко малки или незначителни са те. Рискувате в един момент да се окажете притиснати от неприятни последствия вследствие на собственото си бездействие.

През седмицата правете нещата едно по едно за да сте подготвени психически и физически за едно по-голямо натоварване в близкото бъдеще. Отделяйте повече време за приятни занимания и събирания с хора, от които имате какво да научите, за какво да разговаряте и какво да споделяте.

Тази седмица мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат чрез документ. Възможно е да ви зарадва новина за предстоящо увеличение на доходите ви.

Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови или банкови документи и договори. Тази седмица ще бъде важно време за планиране и организиране на бъдещите ви планове. Много обстоятелства или хора ще работят във ваша полза.

През седмицата ще преживеете загуба или друго неприятно събитие свързано с ваши приятели или роднини. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви изненада, но като цяло това събитие не носи голяма драма. Тази седмица ще бъде благоприятна за планове и ангажименти свързани с деца, за работа с деца, пътуване с деца и др.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще се ангажирате с важни решения или промени. Не се страхувайте от новите неща в живота си. Бъдете търпеливи, изграждайте новите неща в живота си адаптирайки се към новите промени там, където живеете или работите. Това е вашия процес на еволюция и не вървете срещу него.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на съдебни или юридически дела.

През тези седем дни ще имате ангажименти свързани с дете, внуче или друг млад човек от семейството ви. Тази седмица ще бъде важна за подготовката и реализацията на важни ваши задачи и планове свързани с жилище, което вие или семейството ви притежавате.

Изпозлвайте тези седем дни за ремонти, строежи, работа в стопанство или градина и др.

В тези области може да постигнете благоприятни промени и да реализирате успешни действия. В голяма степен седмицата ще бъде благоприятна и за семейните ви начинания или ангажименти. Възможни са събития свързани с годеж, сватба, рожден ден, юбилей и др.

През тези седем дни ще бъде важно да отделите време за балансиране и планиране на финансовите ви ресурси. Фокусирайте вниманието си върху неизчистени финансови плащания и задължения. Миналото ви ще напомни за себе си чрез различни срещи, разговори, непреключени отношения или проблеми.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, тази седмица затрудненията в живота ви не бива да ви плашат или стопират вашите действия. Адаптирайте се максимално бързо към новите промени или обстоятелства в живота ви. Вашите планове се развиват в правилна посока, независимо от спънките, през които ви се налага да преминете.

Тази седмица една новина или преживяване ще ви накара да оцените нещата в живота си по друга скала.

Седмицата носи повече домашни и битови проблеми и задачи, но те ще бъдат изпълними в рамките на тези седем дни. Това ще бъде благоприятно време за промени в дома, за преместване в нов дом, престой на друго място и др.

В работата и бизнеса ви седмицата ще бъде доста благоприятна за вас, ако съумеете да се представите по начин, по който да привличате успеха и парите към себе си: новаторски решения и действия, повече работа в стопанството или в бизнеса и др.

Вие може да имате специални очаквания за тази седмица. Евентуалното тяхно нереализиране не бива да ви разочарова или отчайва. Ще дойде и тяхното време. Вашето бъдеще е предначертано по най-добрия начин. Не създавайте хаос с прояви на

Седмицата вещае повече срещи и събирания, пътуване с цел гостуване и др. Любовният ви живот няма да бъде скучен, но все пак ще зависи от това кой какво търси и иска. Опитайте да се радвате на това, което имате в момента и избягвайте илюзиите или следване на собствени желания и капризи.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще ви се наложи да вземете решение и бързо да реализирате неговото изпълнение. Тази седмица не е време за губене на времето в размисли, които няма да ви отведат никъде. Подобна неактивност от ваша страна може да създаде нежелан хаос в живота ви през тази седмица.

Неприятностите, където възникнат такива ще са именно вследствие на липсата на активни действия от ваша страна.

Тази седмица може да бъде много успешна за вас, но всичко ще зависи от бързината в действията ви, в улавянето на шансовете, които ще се появят. Предстои ви да се срещнете с нови хора, които ще имат значение за делата ви. Разговорите или срещите с тях не бива да бъдат омаловажавани.

Действията на новите хора в живота ви през тази седмица (добри или лоши) няма да са случайни.

Има вероятност тази седмица да възникне възможност да довършите недовършена работа, която не сте успяли да довършите преди време.

Избягвайте хора, които имат злобен или завистлив характер, независимо дали техните действия са насочени срещу вас или срещу други хора. Роднините ви ще имат нужда от вашето внимание и вие ще трябва по-отговорно да се заемете с някои важни за тях дела.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще възникнат различни притеснения свързани с работата или с личния ви живот. Възможно е да отдадете значително по-голямо значение на някои свои страхове или преживявания. По този начин сами ще създадете емоционален дискомфорт на хората около вас.

През тази седмица ще ви се наложи да се погрижите за собствената си физическа форма или за здравето на ваш роднина.

През тази седмица ще преживеете най-различни очаквани и неочаквани събития свързани с пътуване. Възможно е да посрещнете гости от друго населено място, както и вие самите да пътувате с цел посещение в дома на роднини или приятели.

Тази седмица предполага да имате повече разговори или размяна на съобщения с хора отблизо и далеч. Добро развитие ще имат личните ви или професионални контакти с чужбина или с чужденци.

В личните ви отношения ще се преживеят няколко интересни момента, но през тази седмица избягвайте да бъдете активната страна. През тези седем дни ще бъде добре да оставите другите да движат вашите отношения. Това особено важи за вашите любовни отношения.

Новите познанства с хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни тепърва ще имат развитие. Събитие с момиче или с жена ще успее да ви изненада.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще ви изненада с късмет или шанс свързан с нещо, което ще бъде важно за вашето бъдещо развитие. Изненадата определено ще бъде приятна, особено ако проявите готовност да се възползвате от тази нова възможност.

Тази седмица носи възможности за възобновяване на позабравени познанства или прекъснати отношения.

Тази седмица ще даде възможност за събиране на родители с деца, които живеят или работят в друг град или държава.
Въобще сега много разделени семейства ще имат възможност да се съберат заедно поради различни причини. Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на финансови дела, чието развитие е започнало преди седмица – две.

Може да възникне предложение за допълнителен доход най-вероятно от страна на хора, с които работите заедно или имате някакви общи интереси. Събитие в живота на мъж ще бъде причина за телефонни разговори с приятели или с роднини.

Любовният ви живот ще изиска да вземете някакви решения или да направите специални договорености с партньора си.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще се концентрирате към отговорно изпълнение на вашите планове и задачи. Много от обстоятелствата, които ще възникнат през тези седем дни ще работят във ваша полза и вие ще трябва добре да се възползвате от тях.

Това ще бъде благоприятна седмица за организиране изпълнението на важни планове, върху които ще се фокусирате през следващите няколко месеца от годината.

В личен и семеен план ще имате повод за радост и удовлетворение. Мнозина ще имат повод за събиране с роднини или с приятели.

Тази седмица ще бъде щедра откъм позитивни преживявания в любовта.

Домашните ви задачи и ангажименти ще са ваш приоритет, но те ще имат основно рутинен характер и едва ли ще възникне необичайна ситуация. Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на домашните ви дела, за подобрения или дребни ремонти.

През седмицата ще имате срещи и разговори, които ще са с определена цел. Много е вероятно те да дадат голямо отражение върху ваши бъдещи планове. Любовните ви и приятелски връзки ще са в основата на интересни преживявания. Седмицата вещае неприятно събитие или инцидент, свързан с човек от кръга ви приятели, съседи или колеги.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, която ще имате възможност да постигнете конкретни резултати в работата си или в кариерата си. Подгответе се за седмица на усилена работа и отделете по-малко време за развлечения.

През тези седем дни ще можете да реализирате свои планове свързани с дома ви или с имот, който притежавате.

Ще може да поставите началото на една перспективна връзка в кариерата или в бизнеса си. Седмицата вещае важно събитие свързано с момиче или жена, която живее на разстояние от вас. През седмицата някои от вас ще променят професионалните си отношения с колеги или с клиенти, поради различни обстоятелства в техния живот или начин на работа.

Интересно развитие ще имат вашите приятелски връзки, тъй като определено ще имате желание за повече социален живот, за разговори или срещи (дори да са само онлайн). Сънищата ви през тази седмица ще ви дадат знаци за вашето бъдеще. Жените ще имат повече домашни грижи или задължения.

(Източник: astro.velida.net)