Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (18 – 24 март 2019)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще ви се наложи да разрешавате емоционални проблеми, да стабилизирате любовните си отношения или да се заемете с по-сериозно с търсене на романтичен партньор (ако нямате такъв).
Като цяло тази седмица вещае изненади в любовния ви живот.
През седмицата ще имате важна за вас среща с жена, с която ще обсъждате събитие от последните няколко дни или седмици или ще планирате някои действия за близкото си бъдеще.
През седмицата може да бъдете част от събиране свързано с жена.
През тази седмица ще ви бъдат дадени достатъчно благоприятни възможности и обстоятелства за тяхното реализиране, затова избягвайте състояния на тревога или безпокойство и вярвайте повече в съдбата си.
Възможни са кратки стресови ситуации, без неблагоприятни последствия.
През тази седмица бих ви посъветвала да внимавате в разходите си и като цяло във финансовите си дела.
Едва ли ще допуснете голяма криза в личния си или семеен бюджет, но не са изключени неприятни грешки.
Жените над 35 годишна възраст ще имат важни срещи или посещения в държавна или обществена институция по въпроси свързани със семейството или работата им.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви разочароват опитите за хитруване или за манипулирането ви от страна на по-млади от вас хора.
Възможно е някой да се опита да ви въздейства по някакъв начин в семейните ви дела или в решенията ви като родител (ако имате собствено дете).
През тази седмица именно подобни действия ще ви дразнят и ядосват най-много, тъй като вие имате достатъчно интуиция или опит да усетите подобни действия.
През тези седем дни ще се забавят поради различни причини важни за вас новини, съобщения или документи.
Пазете личната си информация от загуба поради невнимание или кражба на лични документи.
През седмицата ще възникне напрежение в отношенията ви с мъж, с когото работите заедно или имате професионални контакти.
Възможен е конфликт с човек, който е представител на някаква институция.
Тази седмица ще бъде сложна за вас, защото ще изиска да покажете по-голяма твърдост на характера си и философско приемане на събитията.
Събитие в живота на млада жена ще ви натъжи, но разбирате, че всичко, което тя преживява в момента се дължи на нейни грешки и прибързани решения.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, която ще запомните с важна придобивка за дома си или за собствения си комфорт.
Използвайте това благоприятно време за развитие и постигане на конкретен напредък на важни за вас дела, особено такива, които касаят дома или семейството ви.
През тази седмица ще трябва да обърнете по-сериозно внимание на неприятности в живота на хора, които живеят в друго населено място.
При пътуване избягвайте конфликти и спорове с хора, с които ще пътувате заедно, или с които ще имате контакт. Желанието на някой да има приятелство с вас или познанство с определена цел ще ви озадачи и ще се опитате да разберете истинската причина за подобен интерес към вас.
Седмицата ще изиска от вас много внимателно вземане на решения, които имат съдбовно значение за семейството ви или за ваш роднина.
Младите мъже Близнаци ще имат благоприятна седмица за създаване на важни семейни, любовни или професионални отношения.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще трябва да бъдете по-решителни при реализирането на финансовите и домашните си дела.
Не отлагайте нещата поради мързел или поради нежелание да преодолеете някои пречки и затруднения.
Ако преодолеете тези негативни състояния пред вас е една успешна седмица, която ще запомните с реални постижения.
В личен план различни събития ще повдигнат настроението и духа ви, както няма да ви липсва и късмет (ако въобще имате нужда от такъв).
Една от основните опасности при вас, както и при представителите на останалите зодии е провокирането или задълбочаването на конфликт или стресови ситуации.
Помнете, че такива преживявания ви се дават винаги като проверка на вашата вяра и характер.
Дали ще бъдете удовлетворени от постигнатото в края на седмицата, ще зависи именно от начина ви на поведение по време на тези житейски проверки.
Една от приятните изненади през тази седмица ще бъде свързана с любовния ви живот, като минало, настояще или бъдеще.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате очакване за разговор или среща с мъж, който може да бъде член на семейството ви, някой с когото имате професионални контакти или е представител на някаква институция. Седмицата вещае събиране свързано с мъж, което в повечето случаи ще бъде по определен повод.
Една неприятна новина свързана с момиче или с млада жена може да ви разстрои за кратко време. В края на краищата всеки следва своята лична линия на живота и прави своите лични избори за добро или за лошо.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване свързано с работата ви, с някаква определена цел или за посещение в институция, която се намира в друго населено място.
Това ще бъде благоприятно време за начало на нова работа в друг град или държава.
През седмицата не избързвайте да реагирате на информация, която ваши приятели ще споделят с вас, и която вероятно засяга само тях.
При възможност се опитайте да успокоите напрежението с няколко философски съвета или притчи.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, очакванията ви за тази седмица ще се окажат не само нереални, но и вероятно ще се окажете подведени от лъжлива информация или манипулация.
През тази седмица определено ще трябва да действате много внимателно, да избягвате крайности в думи, решения или действия.
Един приятен повод свързан с жена може да бъде причина за избор на подходящ подарък, покупка на нови дрехи за гардероба ви и други.
През седмицата мнозина от вас ще имат грижи свързани със здравето или проблеми в живота на дете.
Използвайте тази седмица за развитие на ваши планове, от които очаквате някаква облага за семейството си.
Това ще бъде благоприятен период за уреждане на финансови документи или споразумения.
Жените над 35 годишна възраст ще могат да се зарадват на една придобивка, покупка или документ от материален характер.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица в която ще възникнат нови възможности да осъществите свои планове или идеи.
Разбира се, нищо не трябва да става само на база емоции, а добре да се обмисли всяко ваше действие.

Това е седмица, в която ще решавате ваши бъдещи ангажименти с дълготрайно значение.
Една от изненадите през тази седмица ще бъде свързана с момиче или с млада жена от кръга ви роднини.
Тази седмица ще бъде неблагоприятна за уреждане на финансов договор или споразумение, особено ако вече сте започнали подобни разговори в предишната седмица и до този момент, те не са довели до положителен резултат.
На работното ви място може да възникне напрежение в отношенията ви или конфликт с мъж, който е ваш колега, ръководител, клиент или бизнес партньор.
Жените до 35-годишна възраст ще преживеят различни неочаквани или непланирани събития в дома си.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще изпитате затруднения в комуникацията си с дете или при реализацията на вашия очаквания свързани с него.
Донякъде тези затруднения ще се дължат на особеностите на характера на вашето дете.
Седмицата ще бъде неблагоприятна за пътуване, поради различни технически причини или сложни метеорологични условия.
Възможни са неприятни новини свързани с ваш роднина или приятел по време на пътуване.
Възможни са новини свързани със здравето на човек, който живее в друго населено място.
Седмицата ще бъде благоприятна за покупка на вещи с документ или на изплащане, за уреждане на важни неща, които касаят имот, който вие или семейството ви притежавате.
През тази седмица ще имате благоприятни възможности за постигане на добри резултати или успехи във финансов план, като тази благоприятна тенденция особено ще бъде актуална за жените над 35 годишна възраст.
Те могат да опитат своя късмет по различен начин, но разумно!

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас ще бъде седмица, в която ще трябва да бъдете много внимателни в разговорите си с човек от кръга ви приятели или познати.
Една такава личност ще се опита да ви въздейства по някакъв начин с информация, която ще се окаже че не отговаря на истината.
Научете се да проверявате всичко, преди да реагирате или да вземате решения.
Седмицата вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате.
През тези седем дни ще реализирате една важна за вас промяна, свързана с приключване на ангажимент или отношения и начало на нещо ново в живота ви.
Мнозина ще получат радостна вест свързана с успех или друго специално събитие в живота на момче или млад мъж, който живее в друго населено място.
Седмицата ще бъде благоприятна за любов, за различни семейни събития, за годеж или сватба и други.
Мъжете до 35-годишна възраст да се освободят от неприятни ангажименти или трудни за изпълнения задачи.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е една благоприятна седмица да реализирате своите планове и очаквания, но както винаги така и сега нищо няма да се получи без ваше участие.
Това особено важи за младите мъже от знака, които ще трябва много по-активно да работят върху реализирането на своите идеи.
През тази седмица ще възникне една сложна ситуация на работното ви място, която ще можете да разрешите с един откровен разговор с колеги, ръководители или клиенти.
Прояви на упорство и инат от ваша страна могат да влошат неприятно тази ситуация.
Подобни емоционални действия от ваша страна дори могат да застрашат позицията ви.
През тази седмица мнозина ще обмислят едно пътуване, което да реализират по-късно през годината.
Вероятно то ще се нуждае от по-добра подготовка, финансово осигуряване и други.
През седмицата ще възникне напрежение около финансов документ, забавено или пропуснато плащане.
Това напрежение най-вероятно ще възникне между вас и хора от семейството ви или такива, с които работите заедно.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица обърнете по-сериозно внимание на информация или предложение, които ще получите от мъж.
Възможно е той да бъде представител на някаква институция, ваш ръководител, клиент или бизнес партньор.
През седмицата ще ви разочароват неискрените и користни действия на млада жена, която продължава да действа спрямо другите хора по един нечестен начин, без да си взема поука от свои предишни грешки или загуби.
Разговорите ви с нея, няма да променят нейната същност, затова ако е възможно игнорирайте нейните действия или прекъснете отношенията си с нея.
През седмицата основните ви проблеми или неприятности ще дойдат именно чрез хора с труден или конфликтен характер, с които ще ви бъде трудно да комуникирате или чието държание няма да можете да промените.
Това ще бъде благоприятна седмица за всякакви семейни събирания, покупки за дома или подобрение в семейното ви жилище.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат благоприятна седмица за уреждане на всякакви документи и договори.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица предполага различни събития свързани с бебе или с дете, които ще окажат благотворно влияние върху любовните ви или семейни отношения.
През седмицата избягвайте финансови ангажименти с хора от кръга ви приятели, тъй като може необмислено да се въвлечете в неприятности или проблеми, които те имат.
През тази седмица ще ви изненада неприятно една новина свързана с жена, която познавате.
Като цяло седмицата ще благоприятства развитието на ваши планове или събития, които касаят дома ви и близките ви роднини (най-вероятно от собственото ви семейство).
Това ще бъде благоприятна седмица за важни промени в дома, покупка или преместване в нов дом и други.
Жените на 35 годишна възраст ще преживеят неочаквана загуба или разочарование, което ще им покаже грешки, вследствие на прибързани или емоционални действия.

Източник: astro.velida.net