Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 1-7 април 2019)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ако успеете да овладеете някои негативни емоции, ще може да постигнете успехи или развитие на важни за вас планове. През тези седем дни избягвайте да разпилявате времето и енергията си за неща, които имат мимолетно значение.
Тази седмица ще натъжи мнозина от вас с една неприятна новина свързана с мъж, когото познавате, и който най-вероятно не е от кръга ви роднини. През тези дни ще ви се наложи да отидете някъде без да имате желание за това, или по задължение или за да се срещнете с неприятни за вас хора.
През седмицата харчете разумно парите си, избягвайте емоционални покупки или инвестиции.
Жените над 35 годишна възраст вероятно ще преживеят кратко, но сериозно притеснение е свързано с пари.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, тази седмица ще има с какво да ви зарадва, но късметът ще бъде с вас по-скоро в ангажименти или планове от материален характер, отколкото в други неща. През тези седем дни може да се зарадвате на една покупка или подарък, на изгодна за вас сделка или друга благоприятна ситуация.
В емоционален план ще възникне напрежение в брачните ви отношения, където могат да възникнат различни по характер недоразумения, прояви на ревност или желание за власт над другия партньор. През седмицата интерес за вас ще представляват новини или информация, която ще получите чрез жена от кръга ви приятели, и която ще се окаже полезна за вашите планове.
През седмицата може да създадете нови познанства с жени на база общи интереси или обществени мероприятия.
През седмицата ще възникне много неприятен конфликт между вас и ваше дете или друг млад човек, който може да се задълбочи много неприятно и тотално да развали вашите отношения. Младите жени Телец ще запомнят тази седмица ново познанство с човек от друго населено място.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица в която ще се окажете объркани или разочаровани от невъзможността да реализирате своите лични планове.
Хубавото е, че тези емоции и настроения ще отминат бързо, тъй като новите неща които ще се появят в живота ви ще са много по-добри, въпреки че ще са неочаквани.
Всъщност вас точно това ще ви обърка, неочакваното развитие на нови неща в живота ви, за които не сте подготвени.
Тази седмица ще бъде благоприятна за работа свързана с пътуване,
за развитие на професионални контакти с хора от различни населени места или за получаване на пари от друг град (държава). Както вече споменах, тази седмица ще намери начин да ви изненада с най-различни събития, но някои от тях ще са „благодарение“ действията на човек от собственото ви семейство. През седмицата ще ви се наложи да разговаряте по-важен въпрос с млад човек, който може да бъде от кръга ви роднини или ще сте част от промяната в живота на млад мъж.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак пред вас е седмица, в която ще се сблъскате с опърничавия характер на вашето собствено дете или на друг млад човек от семейството ви. През тези седем дни избягвайте дребнаво отношение към проблемите на хората в дома ви и се старайте по-философски да приемате събитията от техния личен живот.
Споровете и конфликтите през тази седмица могат да се задълбочат неприятно, да доведат до припомняне на минали грешки или неприятни инциденти. Ако избегнете загубата на самоконтрол върху тези събития, то тези неприятни моменти ще отшумят много бързо.
През тази седмица избягвайте паника във финансовите си дела или очаквания, тъй като седмицата вещае благоприятни събития в този план.
Научете се на търпение и изчакване естественото развитие на някои събития. През седмицата благоприятно развитие в живота на мъжете над 35 годишна възраст ще имат планове и действия свързани с имущество в дома, с друг вид собственост която притежават, или която е притежание на близки роднини.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която макар и с известно закъснение ще успеете да се зарадвате на събития или новини, които ще дойдат от друго населено място. В някои случаи тези събития могат да имат връзка с предстоящо пътуване. През тези седем дни ще обмисляте загуба или провал в живота на млад мъж, събития които са повлекли след себе си неприятни последствия както за самият човек, така и за неговите близки хора.
Възможно е този млад човек да е от кръга ви близки роднини или приятели. През тази седмица от вас ще изиска повече търпение в отношенията ви с брачния партньор, тъй като и двете страни ще сте много чувствителни и емоционални по отношение на събитие, което се развива в момента.
През седмицата ще имате неприятен разговор и среща с млада жена или по-трудни отношения с ваша колежка. Младите жени Лъв ще имат седмица, в която от тях ще се изиска много по-голяма дипломатичност в отношенията им с хора, с които ще имат ежедневни контакти.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще очаквате твърде много от страна на своите приятели и това може да ви създаде разочарование, за което те да нямат вина. Ваше приятелство с жена ще бъде причина за събиране или пътуване.
През тези седем дни от вас ще се изиска по-сериозно внимание във финансовите ви дела, особено когато имате ангажимент свързан с договор или уреждане на друг важен документ.
През седмицата бъдете внимателни на работното си място, изпълнявайте стриктно задачите и задълженията си, не допускайте разсеяност при работа с документи и не обръщайте внимание на клюки или коментари свързани с ваши колеги или ръководители.Хубавите събития през тази седмица вероятно ще ви изненадат и те ще имат връзка с вашия дом или семейство.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която от вас ще се изиска едно по-философско приемане на неприятно събитие, свързано с човек, когото познавате. Това може да бъде причина за посещение или пътуване, което ще се планира в последния момент. Неприятностите или затрудненията през тази седмица няма да ви засягат пряко, но въпреки че ще се случат в живота на други хора, те ще имат някакво влияние върху вас, върху вашето ежедневие или планове.
Лично на вас съдбата ще ви изпрати поне един шанс да реализирате свое желание или план за седмицата.
Ако е необходимо няма да ви лиспва и късмет в новите ви начинания. През седмицата ще обмисляте свои действия или ангажименти с жена, която вероятно е от кръга ви приятели или бизнес партньор. През седмицата динамиката на събитията ще бъде голяма, ще се изиска от вас стабилност на характера и последователност в действията ви. Успехите ви ще са достижими, само ако покажете постоянство и воля при изпълнения на ежедневните си планове и задачи.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица за вас ще бъде важна стабилността и комфорта в семейните ви отношения и домашния уют. Вашите усилия ще бъдат насочени в тази посока и определено няма да бъдат напразни. Мнозина ще се зарадват на добри приходи в семейния си бюджет или на успешна реализация на сделка за семейството.
Разходите за дете или за близък роднина ще бъдат необходимост, вероятно добре планирани, без сътресения или други негативни последици. Реализацията на вашите планове ще става бавно или понякога ще ви се налага да правите крачка назад, за да коригирате нещо, но важното е, че успехите ви ще бъдат постижими.
Това ще бъде благоприятна седмица за лечение и за възстановяване след операция или друга специална медицинска интервенция.
През седмицата ще очаквате важна за вас информация или документ, на база на които ще направите ваши нови планове. Младите жени ще имат благоприятна седмица за развитие на финансовите си дела, за постигане на по-добро заплащане или продажби (ако работите в такава сфера).

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще възникне напрежение на работното ви място, което най-вероятно ще има връзка с мъж: колега, ръководител или клиент. Контактите ви с хора от държавна или банкова институция могат да бъдат също проблематични. През тази седмица или ще възникне неочаквана необходимост от пътуване или неочаквано ще се откажете от вече планирано такова.
Промените в този план ще са индивидуални за всеки един от вас, но най-вероятно ще имат връзка със семейството ви или с роднинските ви отношения. Лицемерното отношение към вас от страна на млад мъж, неговото хитруване или опити за манипулация могат да объркат отношенията ви, да ви причинят разочарование във вашите очаквания и др.
През седмицата ще можете да се зарадвате на покупка за дома си или лично за вас, както и на романтични и любовни преживявания.
Ще имате благоприятно време за нови начинания, чиято реализация ще може да се осъществи в рамките на няколко дни. Младите мъже Стрелец ще преживеят загуба или тъга поради измама или нелоялност от страна на приятел. Мъжете над 35 години да са по-дипломатични при работа с други мъже и да не налагат своята воля на всяка цена.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще ви зарадва вниманието или отношението към личните ви проблеми, от страна на жена. През тези седем дни ще ви изненадат събития в живота на собственото ви дете или действията, които то ще предприеме по отношение на собственото си образование или кариера.
Седмицата вещае различни финансови дела свързани с ваше дете или млад човек от семейството ви. През седмицата на изпитание ще бъдат поставени ваши приятелски отношения, поради сблъсък на интереси, лични проблеми или неизчистени финансови отношения.
Една среща през тази седмица ще ви освободи от ваши подозрения, които сте имали за един определен човек или събитие.
Така ще имате възможност да стабилизирате ваши отношения или да направите нови планове за бъдещето си. Жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятна седмица за развитие на семейните си планове, за покупки за дома или обгрижване на имот, който притежават.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще бъде ясно бъдещето на ваша романтична или брачна връзка (особено ако те са в период на някаква турболенция). Дали една такава връзка ще оцелее или ще преживее окончателен край не бива да бъде причина за драма в живота ви, защото едно такова събитие при всички положения ще бъде за ваше добро.
През тази седмица може да следите внимателно здравословното състояние на човек, който живее в друго населено място или да пътувате заради нечие здраве. Седмицата вещае пътуване за човек от кръга ви роднини, което може да бъде притеснение за самия човек или за неговите близки.
Това ще бъде неблагоприятна седмица за уреждане на договори или документи и в случай, че ви се налагат подобни действия бъдете готови за всякакво развитие на подобни дела.
През тази седмица може да очаквате начало или развитие на една промяна в живота ви, но това е нещо, което ще става много бавно и почти незабележимо.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще имате интересни нови възможности за развитие, късмет и подкрепа преди всичко от страна на мъж, който може да бъде ваш роднина или някой от мястото, където работите.
През тези седем дни ще имате емоционални преживявания свързани с личния живот на млада жена.
През тази седмица ще имате възможност да изчистите недоразумения с приятели, да възобновите отношенията си с тях или да осъществите контакти с хора от миналото си.
На работното ви място ще възникне напрежение, което ще бъде проверка за умението ви да лавирате в различни ситуации. Мъжете над 35 годишна възраст ще имат успешна седмица, в която ще имат възможност да постигнат успехи. Младите жени Риби, ще създадат важни за бъдещето си връзки, през тези седем дни.
Младите мъже Риби, да бъдат внимателни на работното си място, или при работа със специфична апаратура.

(Източник: astro.velida.net)