Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 5 – 11 август, 2019)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще ви донесе повече проблеми или недоразумения за разрешаване. В повечето случаи те ще имат отношение към вашия любовен или семеен живот.

През тези седем дни е възможна появата на проблем свързан с документ, с въвличането ви в различни интриги или клюки, които да са свързани с личния ви живот или семейство.

Като цяло обаче, това може да бъде една прогресивна и успешна седмица. Появата на нови хора в живота ви не бива да ви притеснява, защото всеки един нов човек ще ще има своето значение в живота ви.

През тази седмица избягвайте да си губите време с хора, които обичат да създават клюки или интриги, да създават паника с коментарите си или са вестители само на лоши новини.

През тези седем дни се насладете на хубавите неща в живота, които ще преживеете и се фокусирайте единствено върху тяхното развитие.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване по семейни или бизнес причини. Благоприятно развитие ще има бизнес с хора от други места или бизнес свързан с транспорт, туризъм, продажби, комуникация, компютри. За някои от представителите на знака Овен, тази седмица ще се запомни с едно ново начало с партньор, който живее в друг град или държава.

През седмицата може да ви разстрои новина свързана с мъж. През този седемдневен период ще ви изненада среща или посещение на момиче или жена.

Жените Овен ще имат късмет в паричните си дела. Мъжете ще са уязвими откъм нечия злонамерена манипулация, опити за измама или въвличането им в злепоставящи ги ситуации.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще имате по-чести или по-важни контакти с приятели. Възможно е те да ви посетят в дома или вие да им гостувате в техния дом.

Подобни срещи и събития могат да ви срещнат с нови хора. Не е задължително обаче новите ви познанства, да имат същата стойност, както старите ви приятелства.
Определено ще се постараете да бъдете любезни и приятни с новите хора, с които сега ще се срещнете. Това може да се дължи на факта, че сте самотни, че искате да усвоите определени знания и умения чрез тях и др.

Тази седмица ще бъде благоприятна за разрешаването на ваши проблемни ситуации, които висят на врата ви като „дамоклев меч“ от няколко седмици или месеци.
Може да ви се наложи да направите трудни компромиси, но поне ще се освободите от едно емоционално бреме.

Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви и парични дела.
Това ще бъде важно за цялото ви семейство. Ще имате добри приходи. Ще разрешите финансови проблеми или ще постигнете важна стабилност. Конфликт с жена само ще я амбицира да ви злепостави или да си отмъсти по някакъв начин.

Жените Телец ще отделят повече време за разговори или занимания с деца (според тяхната възраст).

Мъжете ще са склонни да се вслушат в съвета на жена или да дадат предимство на желанията на жена от семейството си.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица вероятно ще я запомните с много емоции, сантиментални и романтични преживявания. Това ще бъде благоприятно време за любов и срещи с приятели или роднини.

През седмицата ви предстоят различни разговори, размяна на кореспонденция, чрез която ще получите полезна и важна информация. Основно тези събития ще имат връзка с хора, които живеят в друго населено място.

През тази седмица вероятно ще се забави документ, потвърждение за договор или предложение, които очаквате с нетърпение. Това може да бъде причина за безпокойство, защото ще искате да вземете важно решение именно през тези седем дни. Тези събития да се развият във ваша полза и във ваш интерес, така че бъдете търпеливи.

През седмицата ви предстои важен личен или делови разговор с човек от друг град или държава. Ще ви се наложи да планирате или да присъствате на събиране или среща от семеен характер.

През тази седмица някои от вас ще положат основите на една нова любовна връзка. Тази връзка определено ще бъде с човек, който не покрива вашите идеали. Ирония на съдбата, нали? През тази седмица контактите ви с жени ще имат важно значение за вашите успехи.

Жените Близнаци ще имат повече ангажименти в дома си и с роднини. Резултатите обаче ще са повод за задоволство и гордост от вашите способности.

Мъжете да бъдат внимателни в личните си или професионални отношения с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, очаквайте през тази седмица изненада, която ще има връзка с новина. Така ще получите полезна за вас информация, която ще определи плановете ви до края на този месец. Най-вероятно това ще бъде причина за доброто ви настроение.

През седмицата ще имате важни отношения с хора от кръга си колеги или съмишленици в една обществена или политическа кауза. Ще ви се наложи да се срещнете с определени хора или да посетите инстанции, за да обсъдите или разрешите ваши финансови дела. Ще имате благоприятна седмица за уреждане на недоразумения свързани с пари, плащания, кредити и др.

Седмицата ще е стабилна във финансов план и ще може да очаквате конкретни финансови постъпления. Те ще бъдат благодарение на собствените ви действия, или ще постъпят в семейната хазна чрез останалите членове на семейството ви.

Седмицата ще бъде по-емоционална в отношенията ви с мъж, който ще има желание да властва, да определя действията на хората около себе си.
Ако сте родители на вече пораснали деца ще имате ангажименти с тях, свързани с тяхното жилище, техните собствени деца, с покупка на нов автомобил за тях и др.

През тази седмица може да бъдете щедри, но останете и разумни.
Прибързаните действия на емоционална основа ще ви създадат проблеми през следващите седмици.
Ще имате благоприятно време за любовни и романтични преживявания, стига да не капризничите и да не манипулирате партньора си за неща, които не харесва.

Жените Рак ще преживеят неприятен инцидент или ще са свидетели на такъв.

Мъжете ще се влияят много в своите действия и решения от хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще живота може да ви се стори скучен и еднообразен. Всъщност това ще бъде благоприятно за вас време да си починете по-добре. Използвайте тази седмица за възстановяване след физическите или емоционални натоварвания, на които сте били подложени напоследък.

През тази седмица мнозина ще имат повод да се срещнат с приятели или роднини по някакъв специален повод.

Важна част от разговорите ви през тази седмица ще бъдат с хора отблизо и далеч, които ще определят ваши бъдещи действия и планове. Може да разговаряте по теми свързани с различни документи, имоти, евентуални бъдещи гостувания и др.

През тази седмица има вероятност да реализирате едно пътуване, за което ще имате предварителна подготовка или уговорка с други хора. Като цяло плановете ви свързани с пътуване през тази седмица или с хора от друго населено място ще се развият благоприятно за вас.

През тази седмица може да ви изненада новина свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате. Опитайте се да давате надежда, да правите позитивни коментари и не подсилвайте страха на другите хора. Притесненията ви или нервността ви през тази седмица, най-вероятно ще имат отношение към важен договор или документ.

В края на седмицата мнозина ще поканят гости в дома си или ще отидат на гости в дома на приятели, роднини, съседи.

В любовта седмицата ще благоприятства новите запознанства.

Жените Лъв ще имат важни преживявания свързани с пътуване или с хора, които живеят надалеч от тях.

Мъжете ще имат откровени и задълбочени разговори с мъж. Ще обсъждате важни теми от живота: любовта, работата, семейството, паричните ви дела и др.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще възникне ангажимент свързан с имот или вещи на роднина, който не живее с вас или който е в Отвъдното.
Това ще бъде благоприятна седмица за лечение, възстановяване след боледуване, за разрешаване на трудни проблеми в семейството.

През тази седмица ще имате нужните възможности и обстоятелства да стабилизирате домашните си дела.
Това касае мебели или техника в жилището ви, уреждане на отношения със съседи или наематели, узаконяване на собственост, която сте закупили и др.

Седмицата вещае възстановяване на прекъснати приятелски или роднински отношения, създаване на нови познанства по странен или неочакван начин. За вас ще бъде важно да поддържате динамични отношения с хората около вас, тъй като през тези седем дни, именно чрез тях ще получите полезна за вас информация. Може да срещнете приятели или познати на неочаквани места или по неочаквано време.

През седмицата ще имате по-сложни отношения или ще преживеете разочарование свързано с дете. Отношенията ви с по-младото поколение ще са сложни поради опита, който вие имате и искате да им наложите и тяхното голямо желание запазят своята независимост и самостоятелност. Тук годините нямат значение…

Във финансов план ще имате една интересна и благоприятна за доходите ви седмица. Не търсете на всяка цена нови източници, а съхранете тези, които сте създали досега.

Жените Дева ще се фокусират върху работата си и доказване на своите способности в работния си екип. Това може да се дължи на промени в ръководството ви, стартирането на нова дейност, нови колеги в екипа ви или нови клиенти.

За мъжете любовта през тази седмица ще има важно значение, независимо дали тя идва от брачната половинка или от приятелка. Може да имате желание за по-сериозно обвързване, но стъпвайте внимателно при вземането на такова съдбоносно решение.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще преживеете конфликт с мъж, на когото ще се опитате да наложите да приеме вашия съвет или заповед.
През седмицата поради най-различни причини, деца и млади хора ще бъдат причина за положителни емоции.

Ако работата ви е свързана с деца или младежи, през тази седмица ще преживеете едно професионално предизвикателство. То определено ще се отрази добре на опита и на кариерата ви.
През седмицата ще се наложи да подадете ръка на ваша близка жена, която преминава през период на депресия, тъга и емоционално объркване в живота си. С нежност и емоционална подкрепа ще и помогнете да преодолее този труден период. През тази седмица не игнорирайте здравословните си проблеми. Ако допуснете това сега, в бъдеще ще са причина за по-сериозни проблеми.

Жените ще имат ангажименти свързани с документи, с банкови карти или кредит, с договор за заплащане на работа, наем и др.

Мъжете ще са настроение да прекарат по-голяма част от времето си с приятели. Лесно ще създавате нови контакти и приятелства. Не допускайте разпиляване на времето си! Тази седмица има своето значение в живота ви, дори и да не я запомните с някакви големи събития.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да уредите свои финансови отношения. Ще имате възможност да стабилизирате отношенията си с роднини, приятели, съседи и да изчистите евентуални недоразумения помежду си.

В много отношения тази седмица ще бъде благоприятна за вас, така че се възползвайте от нейните вибрации да постигнете конкретни резултати по-важни за вас задачи.
През тази седмица може да следите с интерес важно събитие в живота на човек от семейството на ваши приятели или съседи.

Сериозен проблем, който ще възникне в живота на жена, която е ваша приятелка или родственица ще ангажира вниманието ви през тези седем дни. Много е вероятно това да има връзка с неин здравословен проблем, с разпад на нейното семейството, или със загуба на работа.

Непредвидени или объркващи събития в живота на мъж ще ви накарат да разговаряте сериозно и откровено с него.

Жените Скорпион ще имат благоприятна седмица за развитие и приключване на домашни или битови проблеми и ангажименти. Това ще бъде подходящо време за начало на нов работа или бизнес. Фокусирайте се върху реализирането на вашите мечти и планове!

Мъжете ще са склонни да похарчат неголяма сума пари за неща с мимолетно значение: хазарт, спорт, вечери с приятели, покупка на неща, за тяхната колекция или хоби и др.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през през тази седмица избягвайте спорове или конфликти с жени, които имат лоша репутация или са склонни към злонамерени действия спрямо вас или семейството ви.

Няма да постигнете удовлетворение от подобна конфронтация, по-скоро ще останете наранени, разочаровани или злепоставени в обществото, където живеете.
Здравето на човек от дома ви или на ваш близък родственик ще ви създаде грижи.

Възможно е да възникнат неотложни ангажименти през седмицата свързани с него/нея.
През седмицата ще ви натоварят както семейни, така и битови проблеми, които ще изискат проучване или търсене на препоръки (съвети) преди да се започне с тяхното разрешаване.

През седмицата ви е отредено да преживеете хубави събития, но има опасност да пропуснете някои от тях, вглъбени в собствените си капризи или илюзии.
Има вероятност през седмицата да послушате съвета на хора, които нямат интерес да ви видят щастливи или преуспели.

Ако сте родители, през седмицата ще се ангажирате с някакъв документ за детето ви, като издръжка при разведени родители, наследствена пенсия, стипендия, социална помощ, детски надбавки и др.

През седмицата може да имате приятни преживявания с приятели, които живеят в друг град или държава. Възможно е да пътувате за да се срещнете с приятели, да изпратите малък подарък по специален повод или да получите такъв.

Жените Стрелец ще се обидят на коментарите на мъж, който се опитва да бъде честен и откровен по въпроси касаещи вашия личен или професионален живот. Разбира се, може да има и друг смисъл в неговата откровеност, но вие извлечете полезното за вас от неговите думи.

Мъжете ще посрещат гости или ще имат интересни, случайни срещи с нови хора. Тази седмица ще изиска от вас да имате по-динамичен социален живот, да не се затваряте в себе си, тъй като ще сте склонни към негативни емоции и депресии.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е една интересна седмица с възможности за постигане на благоприятни за вас финансови резултати. Възможни са допълнителни доходи, които ще ви помогнат да развиете ваши планове и идеи. 

През седмицата ще можете да постигнете много при една добра организация на времето и ресурсите си.

През тези седем дни ще възникне недоразумение или напрежение с човек от кръга ви приятели, колеги или клиенти. Тази ситуация може да бъде вследствие на личните проблеми на тази личност, които са причина за лошото му настроение или сприхавия му характер.

През тази седмица ще се ангажирате без желание с разрешаването на битов проблем в дома ви. На работното ви място могат да възникнат технически затруднения, проблеми с продукция или стока.

През седмицата бъдете предпазливи в покупките си, особено ако струват повече пари. Търсете гаранция за качество и отзиви в Интернет за съответните продукти. Възможно е през тази седмица да обмисляте възможности за промени в дома си, но това по-скоро ще бъде като идея, която вероятно ще реализирате в бъдеще.

Жените Козирог ще имат очакване за постигане на конкретни резултати във важни за тяхната кариера планове. ще сте амбициозни и неотстъпчиви, ако някой се опита да ви влияе със съвет или по някакъв друг начин.

Мъжете ще се забъркат в неприятности, които могат да касаят само тях или да са свързани с човек от кръга им приятели. Избягвайте действия, които се базират само на доверие, особено ако са свързани с хора извън семейството ви.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която различни изненади ще определят развитието на бъдещи събития, решения или срещи. Някои от вас ще използват благоприятните тенденции на седмицата за начало на една промяна, на нещо ново в живота. Така, поради тази причина ще фокусирате вниманието си към конкретни действия и събития.

Като цяло седмицата ще бъде позитивна за вас. ако дадете възможност за естествено развитие на събитията. През седмицата имате срещи и събирания с приятели или приятни хора. Вие може да получите предложение или информация, които ще са ви от полза. Ще имате възможност да ги реализирате през следващите няколко месеца.

Когато правите смели планове за бъдещето си, пазете се от попадане в някаква самозаблуда или илюзия, които могат да ви отведат в погрешна посока, да ви костват загуба на време или пари. Събития в живота на жена ще ви натъжат или разстроят.

Жените Водолей ще имат интересни контакти или ползотворни отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Мъжете ще са сприхави и свръхчувствителни, поради някои дребни неудачи или затруднения. Напрегната обстановка в дома ви или на работното ви място, в голяма степен ще бъде по ваша вина.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, очаквайте през тази седмица възникването на един шанс или късмет, който ще бъде важен за човек от семейството. Мнозина ще преживеят приятна изненада свързана с едно предложение за брак или с новина за годеж, сватба.

Тази седмица като цяло може да очаквате промяна в личния си живот или в живота на семейството ви. В живота на мнозина от вас ще възникне една нова благоприятна ситуация, възможност свързана с постигане на по-добра позиция в кариерата, задълбочаване на важни отношения, успешна презентация и др. Сега бъдете отворени за новите неща, които ще дойдат в живота ви. Бъдете смели и активни, за да не изпуснете своя шанс.

Възможно е да получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Възможен е инцидент или лична житейска драма в живота на такава личност.

В работата си бъдете предпазливи и недоверчиви спрямо вниманието и благосклонността на някого към вас. Възможно е този човек да има своя лична цел за подобно поведение спрямо вас (но не е задължително). През седмицата е възможно да възникне необходимост от неочаквано пътуване на кратко разстояние.

Жените Риби ще бъдат ментори на по-млади хора предимно от женски пол. Ще бъдете част от важно събитие в живота на роднина или приятел. Ще се радвате на успехи, постигнати благодарение на вашите собствени умения и знания.

Мъжете ще се фокусират върху семейни задължения с роднини, брачен партньор или деца. Семейните събирания ще бъдат важни, но вие ще се чувствате по-скоро уморени, отколкото в настроение да се забавлявате.

(Източник: astro.velida.net)