Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 26 август - 1 септември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица следете внимателно информацията, която ще получите при една ваша среща, разговор или чрез Интернет комуникация. Тази информация ще бъде важна за вашите лични, семейни или бизнес планове.

През тази седмица може да промените плановете си за една среща или да откажете покана за събиране, поради ваши лични емоционални или здравословни причини.През тези седем дни ще ви натъжи новина свързана със загуба или кражба в живота на хора, които познавате.

В любовния ви живот събитията ще са доста непредсказуеми, по-скоро напрегнати, подвластни на емоции и чувства, които трудно ще бъдат контролирани. Ще сте склонни към свръхчувствително възприемане на думи или действия. Лесно ще възникват недоразумения или противоречия.

Очаквано развитие ще имат ваши неприятности или проблеми от изминалата седмица. За тяхното настоящо развитие от голямо значение ще са действията на хора от дома или семейството ви.

През тази седмица ще се обмислят, обсъждат или решават действия свързани с дома, в който живеете или с имот, който притежавате.
Жените Овен ще имат благоприятна във финансов план седмица. Действайте планирано, практично и не допускайте вмешателство в първоначалните ви планове. Мъжете ще търсят изход от неприятна ситуация, която сами са предизвикали с темперамента си. Ще ви бъде трудно да поискате извинение, а ще трябва!

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще възникнат затруднения или усложнения, които ще касаят ваши сложни отношения с роднини. Възможно е да се ангажирате с проблеми на жена, като ще сте склонни да се осланяте единствено на личното си мнение. Това обаче може да създаде нов, неочакван проблем.
През тези седем дни ви предстоят разходи, които имат връзка с някакъв документ, договор, гаранция. Тази седмица може да получите или изпратите пари, като тези ваши действия може да имат връзка с хора или институция от друго населено място, държава.

През тази седмица различни събития или разговори ще ви върнат към спомени от миналото ви.
Ще преживеете отново много емоционално своето собствено минало, виждайки нещата по един съвсем различен начин. Някои от вас ще направят равносметка на пропуснати досега възможности в кариерата си. Ще осъзнаете съдбовността на ваши грешки в любовта, в партньорските ви отношения.

През седмицата ще получите новини свързани със събития в живота на хора, с които сте били близки в миналото си. Жените Телец ще имат една чудесна седмица, която трябва да използват за срещи с приятели или роднини. Бъдете повече време извън дома си. Насладете се на последните летни дни. Заредете се с жива енергия, от която ще имате нужда през следващите месеци до края на годината. Мъжете ще се фокусират върхи приключване на споразумения или ангажименти свързани с различни договори или документи.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица може да очаквате развитието на положителни за вас събития, предимно от финансов характер. През тези седем дни може да очаквате получаването на пари чрез документ.

Това ще бъде благоприятна седмица за подписването на документ, с който ще получите пари или по-високо заплащане в близко бъдеще.
През тази седмица ще вземете решение свързано със събиране, предстоящо гостуване или среща. Причина за това ще бъдат неочаквани събития в живота на хора, с които имате такива планове. Всяка информация тази седмица, колкото и да ви изглежда странна, несериозна може да се окаже съвсем различна и положителна в действителност.

Няма да бъде грешка ако запазите резервираното си отношение, но проверете добре нещата преди да отхвърлите нещо. През тази седмица ви предстои неочаквана среща или неочаквано гостуване. По този начин може да получите важна новина или информация. През седмицата ще преживеете няколко изненади, които ще дойдат чрез хора, които вече познавате.

Това ще бъде и една благоприятна седмица за романтични запознанства и срещи. Жените Близнаци ще се наслаждават на много активен социален живот. Ще имате срещи с интересни и полезни за вас хора от най-различни населени места или държави.

Мъжете ще вложат повече чувства и енергия в любовния си живот. Възможно е да възникне „конкуренция“, т.е. някой друг да изпитва сериозен интерес към вашата романтична партньорка. Избягвайте конфронтации или прояви на сила, защото в любовта това не носи успех.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате благоприятно време за развитието на вашите финансови семейни дела. През тези седем дни ще планирате различни ваши действия, които ще трябва да подсигурите с финансови средства.

През тази седмица могат да ви зарадват пари в семейния бюджет. Това ще бъде благоприятно време да си осигурите по-добри доходи за следващите месеци.
През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с хора от ежедневните си контакти. Някой ще прояви лукавство или ще направи опит (може би успешен) да ви манипулира в своя изгода. През тази седмица ще следите или ще помогнете на роднина или приятел, който ще има неприятности свързани с автомобил, с пътуване, с хора от друго населено място.

Събития или ангажименти свързани с имот могат да бъдат причина за контакти със служители на държавна институция. През седмицата ще имате приятни срещи или събирания свързани с приятни поводи (рожден ден, годеж, юбилей, сватба и др.). Ще се зарадвате на важно събитие в живота на приятелка или родственица.

В любовен план ще имате една интересна и емоционална седмица. Ще имате възможност и желание да реализирате важни за вас неща свързани с любовната ви връзка. Жените Рак ще се ангажират с важни за семейството си задачи, които ще имат успешно развитие и ще са причина за гордост, задоволство и добро настроение. Мъжете ще са внимателни, резервирани в ангажирането си с неща, които не ги касаят пряко, а по-скоро са важни за роднини или приятели.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате много по-отговорни с финансовите си дела. Използвайте някои благоприятни възможности за стабилизиране. Избягвайте разходи, вследствие на ваши емоционални решения, капризи или желания.
Мнозина ще се ангажират през седмицата с получаването или изпращането на пари, с приключване на плащания на битови сметки или с търсене на нови възможности за допълнителни доходи.

Тази седмица ще бъде запомнена с различни събития, които ще имат динамично развитие или ще оставят трайна следа в живота ви.
Предстои ви да преживеете неща, които ще определят бъдещето ви. През тези седем дни избягвайте несигурни инвестиции и рискови действия свързани с пари. Бъдете внимателни с личната си поща, мобилен телефон или с банковите си карти.

През седмицата могат да ви развълнуват събития или новини свързани с бъдещо майчинство или с раждането на дете. През тази седмица ви предстоят полезни срещи и контакти с най-различни хора, които ще ви дадат конкретни идеи за полезни за вас начинания. Жените Лъв ще имат интересни и полезни отношения с представители на зодиакални язнак Риби, Скорпион или Рак. Мъжете ще са късметлиите на тази седмица. Разбира се, всичко зависи от това, какво очаквате и как ще възприемете конкретните събития.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ви предстоят контакти и срещи с хора, които ще ангажират вниманието ви със собствените си проблеми. Мнозина ще разчитат на вас за помощ или подкрепа. През седмицата може да получите новина свързана с раждането на дете или с бъдещо майчинство. Тези седем дни ще бъдат запомнени с важно събитие свързано с дете или внуче.

Това ще бъде благоприятна седмица за промени или подобрения в дома, за нова мебелировка, както и за подготовка за зимния сезон.
Тези от вас, които ще пътуват по работа, ще могат да очакват успех при изпълнение на задачите, които ще са цел на това пътуване. Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова степен на образование, кариера или бизнес.

В любовта ще трябва да приемете събитията такива каквито съдбата ще ви ги поднесе. Не променяйте и не притискайте събития и хора, защото това ще създаде хаос в предначертаната ви съдба. Сънищата през тази седмица ще имат важно значение.

Жените Дева ще имат благоприятна седмица за зачеване или раждане на дете, за планиране и реализиране на нови начинания свързани с вече родено дете. Мъжете ще имат незабравими преживявания с хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имате важни разговори в дома си или с роднини, които ще определят ваши бъдещи действия свързани с образование, работа или бизнес на човек от семейството. Необходимостта от вземането на важни решения ще ви направи по-сериозни и отговорни в дискусиите, които ще възникнат по време на тези разговори.

През тази седмица са възможни събития свързани с промени от всякакво естество в семейството и в кръга ви от роднини. През седмицата ще получите покана или ще проведете телефонен разговор с приятели или роднини, свързан с предстояща среща, събиране или пътуване.

През седмицата ще се върнете към нереализирани досега ваши планове или идеи.
Някои от тях са все още актуални и постижими за реализация. Вероятно ще имате свои вътрешни притеснения свързани с напрежение и неразбирателство в личните ви отношения с хора, от ежедневните ви контакти.

През седмицата с лекота, с желание и добронамереност ще давате съвети, ще успокоявате хората около вас, които преживяват лична драма. Ще раздавате надежда за по-добри времена и кураж за справяне с трудностите в живота. През седмицата ще получите добра новина свързана с разрешаване на здравословен проблем на човек, когото познавате.

През тези седем дни наблюдавайте внимателно събития, които ще възникнат в работата ви. Жените Везни ще се изправят пред необходимостта да вземат кардинални решения или да отстояват на всяка цена постигнати вече позиции и успехи в живота си. Мъжете ще са по-скоро пасивни, отколкото активни в събитията през седмицата. Ще ви липсва амбиция или кураж за рискови или нови начинания.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще преживеете положителни събития в работата или в бизнес (ако имате такъв). През тези седем дни хората около вас ще са склонни да ви помагат, без някакви специални очаквания от ваша страна. Появата на нови хора в живота ви също ще бъде за доброто ви развитие в личен и професионален план.

През тази седмица ще имате интересна за вас комуникация с ваши стари приятели или хора, които вече живеят надалеч от вас.
Това ще бъде благоприятна седмица за физиотерапия, за зъболечение или други някакви козметични процедури. През седмицата ще ви изненада неприятно един неочакван разход. Възможно е да има връзка пропуснато плащане или инцидент в дома ви.

Ще преживеете през тази седмица различни неочаквани моменти, които могат да създадат кратък момент на безпокойство. Тяхната цел в повечето случаи ще бъде разчиставане на старото и освобождаване на ресурси и време за нови неща в живота ви. Някои от тези изненадващи преживявания ще бъдат ключ за разрешаване на стари проблеми или сложни отношения с хора около вас.

Възникването на неочаквана ситуация в живота на мъж от кръга ви роднини, ще създаде паника и стрес в дома ви и в кръга ви от роднини.

Жените Скорпион трудно ще планират ежедневните си задачи, защото промените свързани с тях ще са почти всекидневни. Приемайте без страх новите ситуации или събития в живота си. Те са начало или част от много по-големи и важни промени в живота ви.

Мъжете ще имат приятни преживявания с интимната си или брачна партньорка, с приятели отблизо и далеч. Не се изкушавайте с извънбрачни отношения, ако имате собствено семейство. Вибрациите ще са благоприятни за искренните отношения и чувства и безкомпромисни към изневери и нелоялност към партньора.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще имате интересни разговори и преживявания с колеги, ръководители или клиенти на работното си място. Като цяло през тези седем дни, работата или бизнес ви, ще бъдат вашия приоритет, като това ще се дължи на развитието на събития, които ще са важни за бъдещите ви дела.

През седмицата ще се влияете в действията и решенията си от съветите или информацията, която ще получите от жена.
Важни за развитието на вашите лични дела ще бъдат контактите ви с хора, които представляват държавна институция, банка, данъчно управление и др. Ново запознанство с жена ще ви срещне с интересна личност, от която ще има какво да научите. През седмицата единствено вашия самоконтрол ще може да ви предпази от неприятни ситуации.

През тези седем дни може да ви изненада неочаквана придобивка в семейството ви. Жените Стрелец ще преживеят емоционално лична драма или инцидент свързан с млада жена или с момиче. Някои събития през седмицата ще ви покажат важността на всеки един ден от живота ни и неговата уникалност, неповторяемост.

Мъжете ще вложат енергия и усилия в различни битови дела, подобрения и ремонти на вещи в дома, автомобил, поддръжка на имущество или техника и др.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица се подгответе за изпълнение на по-сериозни ангажименти и отговорности, които ще са свързани предимно със семейството или с ваши роднини. Мнозина около вас ще имат нужда от помощ или съвет при разрешаването на свои лични или семейни проблеми. Ако през тази седмица възникнат проблеми в собствения ви брак, то тяхното развитие може да продължи по-дълго време.

През седмицата ще ви зарадва успех или друго специално събитие в живота на хора от кръга ви съседи или колеги.
Здравословните проблеми (там където възникнат такива) ще се окажат по-сериозни, отколкото изглеждат или ще активират отново ваше старо заболяване. Седмицата ще бъде неблагоприятна за развитие на съдбен процес или за ангажирането ви с юридически казус.

Жените Козирог ще се наложи да се ангажират отново със стари семейни или професионални дела. Ще се окаже, че тяхното изпълнение не е било направено както трябва, нещо е останало незавършено или има друга неочаквана ситуация. Мъжете ще се ангажират с документи, които са важни за развитието на техни лични или професионални дела. През тази седмица ще получите различни важни за вас новини или информация, от която ще зависят бъдещите ви действия и решения.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете събития свързани със силни емоции, които ще касаят близка жена: майка, баба, сестра, приятелка и др. През седмицата ще получите новина свързана с някакъв вид житейска раздяла в семейството на приятели или съседи. Емоционалната драма в техния живот може да се дължи на грешки от миналото им, изневяра или на сериозен здравословен проблем.

Тази седмица ще бъде важна за финансовите ви дела и за очакванията, които ще имате за доходите си през тези седем дни. Ще ви изненадат различни ситуации в този план, които ще изискат от вас бързи реакции и прагматични решения.
През тази седмица внимание ще изискат действията на човек от семейството ви, които ще са неразбираеми (неясни като цел) за вас. Това ще бъде благоприятна седмица за възстановяване на отношения с хора, с които сте спрели да комуникирате през последните няколко години.

През седмицата може да възникне по-сериозен здравословен проблем свързан с млад човек, който вероятно не живее във вашия дом.

Възможен е неприятен транспортен или трудов инцидент свързан с млад човек. Жените Водолей ще имат благоприятна седмица за пътуване. Изпозлвайте тези тенденции за създаване и развитие на лични или професионални контакти с хора от различни градове, села и държави.

Мъжете ще са склонни към противоречия и конфликти дори за незначителни неща. Дребнавостта ви през тази седмица ще бъде причина да поставите на изпитание търпението и толерантността на хората около вас.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица не омаловажавайте значението на информация, която ще достигне до вас чрез хора, които познавате отскоро. През тези седем дни следете внимателно новините във вестниците или в онлайн платформите, откъдето ще научите (ще откриете) важни за вас неща. През седмицата ще получите покана за приятелство или някой ще прояви интерес към вас, което ще ви се стори странно или интересно.

През тази седмица повечето срещи, които ще проведете ще бъдат с хора, от които ще има какво да научите, да получите като информация, съвет или знание.
Избягвайте (ако това е възможно) контакти с хора, които ще търсят някаква изгода от вас или ще направят опит да ви манипулират в своя полза.
Конфликтите в дома ви тази седмица могат да се окажат доста емоционални, и то за незначителни неща. Научете се да търсите и намирате разумен начин за разрешаване на проблемите, без да разменяте обиди и обвинения.

Жените Риби болезнено ще приемат всяка критика, обида, несъгласие или неразбиране от страна на хора, с които живеят или работят заедно.

Мъжете да обърнат по-сериозно внимание на здравето си и на начина си на живот (хранене, активни физически занимания и др.) През тази седмица дори едно незначително на пръв поглед главоболие, може да бъде знак за заболяване, което е добре да откриете навреме.

(Източник: astro.velida.net)