Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (6 - 12 май)

Овен
За Овните ще бъде много по-лесно от обикновено да направят сериозен пробив в любовта или финансовата сфера в най-кратки срокове. От тях ще се изисква да развият интелектуалния си характер – важно е да се учат от грешките на другите и да подобряват уменията си в това, което обичат. Тази седмица е изключително благоприятно време за всякакви покупки, за работа, за спорт и за романтика, благодарение на Венера.

Телец
Ако Телците вече имат връзка, тогава те трябва да вложат цялата си енергия в укрепване на любовта – могат да отидат заедно на почивка или да направят нещо важно. Умът на Телците ще бъде отворен, така че едва ли ще бъде замъглен от опасни мисли. Изключително интересни ще бъдат тенденциите, породени от творческото влияние на планетите. От 6 до 12 май Телците най-вероятно ще могат да разберат кой е техният враг и кой е истинският им приятел в обкръжението.

Близнаци
От 6 до 12 май Близнаците ще успеят да привлекат късмет. Това време ще събуди у тях желанието да продължат напред, въпреки евентуалните неуспехи напоследък. Това ще бъде магическо и енергийно силно време, защото много хора от този знак ще почувстват, че са в пълна хармония със света около тях. Това може да стане естествено състояние за много дни и седмици. Никой няма да може да попречи на Близнаците да постигнат целите си.

Рак
Раците трябва да помнят обещанията, които са дали на други хора по-рано. Представителите на този знак не трябва да жертват времето си в името на тези, които не го заслужават. По-добре е да се съсредоточите върху бизнеса си. Възможно е Раците да имат нужда от подкрепа от близките си. Сега можете безопасно да решавате проблеми заедно с най-скъпите на сърцето ви хора. Има шанс неприятностите да ви помогнат да намерите сродната си душа.

Лъв
Лъвовете не се страхуват от трудностите, но сега тяхната издръжливост ще стане още по-силна. Това е страхотна седмица за работа, търсене на нова работа, както и намиране на любов и флирт. Лъвовете не трябва да дават воля на гордостта и прекалените си амбиции. Ако сте уморени от работа, можете да промените средата, но не трябва да променяте житейските си цели. Планетите ще се опитат да направят живота на Лъва по-спокоен. Това е подходящ момент за борба с ревността и завистта.

Дева
Астролозите препоръчват на Девите да бъдат внимателни, да обмислят всяка своя дума. Ако сега проявите лекомислие, могат да започнат проблеми в личния ви живот и в работата. Спокойствието и благоразумието са спътниците на късмета и успеха за Девите. Притесненията ще провалят плановете и ще ви лишат от увереност. Ако нямате за разрешаване някакви належащи проблеми, можете да опитате да помогнете на близките си в нещо.

Везни
За Везните е важно да следват творчески път. Венера ще ви даде сили да решавате както своите, така и чуждите проблеми. Не бъдете егоисти, защото това е абсолютна форма на гордост, която сега няма място в живота ви. Тази седмица мислите ви ще започнат да се подреждат, а телата – да укрепват. Астролозите препоръчват на всички Везни да започнат да преобразяват себе си и да подобрят условията в дома си.

Скорпион
Венера и Меркурий ще помогнат на Скорпионите да придобият нов поглед върху живота, да разберат своите цели и желания и да станат по-добри и по-силни психически и физически. Това, което определено не бива да направите от 6 до 12 май, е да се поддавате на трудностите. Трябва да не забравяте, че съдбата не е въпрос на случайност, а резултат от избор. Ако сте силни и се опитвате да решавате проблемите, а не да ги игнорирате, тогава всичко ще бъде наред.

Стрелец
Стрелците са хора, които не винаги разбират добре простата истина, че пораженията и неуспехите понякога ни учат да се изправим на краката си и да устоим на удара на съдбата. През периода от 6 до 12 май представителите на този знак ще могат да разберат това възможно най-добре. Те осъзнават колко полезни са били последните проблеми. Това ще ги направи по-мъдри, по-умни, по-щастливи и по-добри във всяко отношение.

Козирог
Най-важното нещо за Козирозите сега е да се научат да прощават на хората. Ако някой е направил нещо лошо в близкото минало, важно е да се опитате да разберете човека и неговите мотиви. Изключително опасно е да изгаряте мостове, тъй като в обозримо бъдеще може да се нуждаете от помощта на същите тези хора.

Водолей
Водолеят трябва да бъде търпелив, защото не всичко ще се получи от първия път. Възможно е постоянството, търпението и силата на волята да помогнат до края на седмицата да изпълните една своя мечта. Важно е да внимавате за доброто настроение, защото в лошо настроение шансовете за успех са максимум 50 на 50, а в добро ще клонят към 100%.

Риби
Рибите трябва да започнат да оптимизират работното си пространство и да подредят нещата у дома. Мързелът и отлагането са двата най-страшни врага за представителите на този знак. Традиционно се смята, че Рибите са креативни личности и в периода от 6 до 12 май ще имат голяма полза от изучаването на езици, четенето на книги и общуването с хора като цяло. Можете също така да опитате да придобиете нови умения и да потърсите нова работа, ако сегашната не ви устройва.

Източник: burgasnews.com