Американски левичари, развейте черни знамена!

Ще се извинят ли левите медии и политици на Доналд Тръмп за най-големия политически скандал в Америка след Уотъргейт?

Тръмп и Путин

Тръмп и Путин

Огнян Даскарев

 Специалният прокурор Мълър за почти две години изхарчи 40 милиона долара на обикновените американци и най-сетне приключи разследването срещу Тръмп и хората му, които бяха обвинени в съглашателство с Кремъл, за да спечелят изборите против левицата, и във възпрепятстване на правосъдието. Според Мълър, който разпита 500 свидетели, изпрати хиляди призовки, извърши 500 обиска, и разви бясна дейност, президентът и хората му 

НЕ са сътрудничили с руските власти, 

за да спечелят изборите. За второто обвинение, възпрепятстване на правосъдието, прокурорът прави следния извод: „"Макар да не стига до заключението, че президентът е извършил престъпление, докладът не го оневинява". С това изречение освен, че е абсурдно (след като не е извършил престъпление, защо да не бъде оневинен президентът?), Мълър има две цели:
1. Да опакова в приемлива опаковка провала си.

2. Да остави вратичка на левицата и нейните медии да продължат нападенията против президента. Левицата вече се възползва и обяви, че ще извика министъра на правосъдието да свидетелства по този въпрос в Конгреса. 
Но Мълър разбира, че тъй като не препоръчва нищо, други ще вземат решение по този въпрос, вместо него. И така министърът на правосъдието и заместникът му вече взеха и огласиха решението – тъй като няма сътрудничество на президента и хората му с Кремъл, т.е. тук няма престъпление, няма и не може да има възпрепятстване на правосъдието, защото няма какво да се възпрепятства. Самото обвинение за възпрепятстване на правосъдието започна заради уволнението на бившия шеф на ФБР Джеймс Коми от Тръмп. Това е нелепо, защото президентът е ръководител на изпълнителната власт и има цялото право да уволнява подчинените си. 

Моралните поуки от този колосален провал

 на левицата и нейните медии тепърва ще отекват в Америка. 
След като три години американската левица и нейните нечестни, лъжливи медии крещяха и пищяха пронизително на възбог за уж връзките и зависимостите на Тръмп от Кремъл, сега левицата и медиите би трябвало да потънат в дълбок срам, да размислят и да се извинят на Тръмп и поддръжниците му. 
Мълър и левите медии се провалиха, и това аз го знаех от дълго време, заради същността на обвиненията, които той произведе: 
1. Прокурорът не обвини и не даде на съд нито един американски гражданин, включително Тръмп, в съглашателство с Кремъл и във възпрепятстване на правосъдието. Вместо това той обвини и даде на съд няколко сътрудници на президента, заради лъжи пред ФБР, или за провинения, извършени дълго преди Тръмп да се кандидатира за държавен глава. Левите медии години наред (ФБР започна да разследва Тръмп дълго преди Мълър – на 31 юли 2016) пълнеха лъжливо главите на хората, че Мълър знае нещо, което те не знаят, нещо изключително и драматично, което ще свали президента. Е, оказа се, че Мълър не знае нищо повече от обикновения човек на улицата, което не му попречи да му харчи безсрамно парите. 

2. Мълър, който уж бил десен, напълни екипа си с леви адвокати, яростни врагове на Тръмп и яростни поддръжници на Х. Клинтън. Това, естествено значи, че прокурорът и хората му са изключително пристрастни към Тръмп, а разследването е всичко друго, но не и почтено и безпристрастно. Въпреки това безчестие и пристрастие, прокурорът не успя да докаже тезата си, поради лесната причина, че Тръмп и хората му не са извършили нищо незаконно. Т.е. безчестието и пристрастието, дори облечени в огромна власт и пари се провалиха!
 
3. Вече стана известно, че Мълър няма да повдига повече обвинения, което е отлична новина за сина и зетя на президента. Това значи, че срещата в Тръмп тауър през юни 2016 на двамата с няколко руснаци, за която левите медии съобщиха хиляди пъти и дъвчат упорито от години, според Мълър не може да издържи в съда. И затова не повдига обвинения.
Междувременно американската левица и нейните медии – СНН, Ню Йорк таймс, БиБиСи, Дойче веле, Шпигел, Джазира и пр, 

буквално се самоунищожиха от злоба и омраза към Тръмп

 Омразата безупречно действа винаги еднакво и безотказно – замъглява разума на мразещия и го кара да върши безумия. Например безумието на американската левица, която вече заяви, че ще продължи разследването на Тръмп, въпреки провала на Мълър. Комисията по правосъдие в Камарата на представителите вече изпрати призовки на 81 души, близки до Тръмп, за да ги разпитва за всичко, което се сещам за него. Вероятно ще разпитват тези хора, защо Тръмп се е е качил на метрото в Ню Йорк през май 1971 за бизнес среща, а не е използвал личния си автомобил. Безумията на американската левица (социализъм, омраза към Тръмп) несъмнено ще и струват масивното му преизбиране и загубата на Долната камара на изборите догодина. 
Днешният шеф на Комисията по разузнаване в Конгреса Адам Шиф е главният подстрекател на разследванията против президента. Този човек е обладан от дяволска ненавист към Тръмп, поради което върши постоянни безумия. Едно от тях – той е представител на Лос Анджилис, където е пълно с хора, които облекчават телесните си нужди по улиците и живеят в палатки. И на Адам Шиф изобщо не му идва на ум да им помогне – вместо това разследва Тръмп. 
Омразата към Тръмп изкриви и зарази разума на „десните" с големите кавички по света и у нас. За левите не ми се говори. „Десните" и техните медии тук се провалиха с поразителен и оглушителен трясък и ако са почтени ще се извинят на висок глас.
Но не вярвам – ренегатите, предателите на идеите, след като са изменили на себе си, едва ли ще имат силата смирено да признаят греховете си . Може и да греша – надявам се, че има и почтени хора. 
Класическият английски писател-сатирик и от най-големите стилисти в английския език Ивлин Уо, (Arthur Evelyn Waugh), с когото сме родени в един ден, написа някога блестящата сатира „Развейте всички знамена". 
„Десните" с големите кавички и техните медии, които лошо сгрешиха би трябвало да се извинят на Тръмп и поддръжниците му. 
Но, дори да не го направят те трябва днес да развеят черните знамена. 
Защото са в траур, поради срамния си, незабравим провал.