Антон Тодоров: Йончева за пореден път доказа, че "лявото" и "дясното" играят заедно на тези избори

Политологът Антон Тодоров информира за странна предизборна среща днес на водача на листата на БСП Елена Йончева с топ приватизаторите на Димитровград, които се промотират като десни.

Според Тодоров и Нинова и Йончева въртят сучат, но все до приватизацията опират. 

„Съдете сами! Днес Йончева се е срещнала с приватизаторите на един от най-големите химически комбинати преди двадесетина години - "Химкомбинат"-Димитровград, днес "Неохим". Димитър Стефанов Димитров и неговият син Стефан Димитров приватизираха за жълти стотинки цял химически комбинат през 2000 г. Бащата беше скандално близък с Христо Бисеров в силните му години. Синът, Стефан Димитров, е скандално близък с Радан Кънев и т.н. стара десница, групирана около Демократична България днес. Стефан Димитров дори беше кмет на Димитровград преди два мандата - пак от т.н. стара десница. Днес Йончева и Деница Златева са били на среща с "десния" Стефан Димитров, на когото са обещали подкрепа като бъдещи уж "леви" евродепутати. Акцентирам на две неща - явно "лявото" и "дясното", произлезли от един бекапейски шинел играят много синхронизирано и договорено в тези избори с цел да нанесат максимални щети на ГЕРБ”, прогнозира Тодоров. Според него не било случайно изявлението преди две седмица на Елена Йончева, че ще помага на старата десница. 

yoncheva_dimitrovgrad1.jpg

Тодоров акцентира върху няколко документа: „Разгледайте внимателно параметрите на приватизационния договор на Химкомбината в Димитровград, днешният "Неохим". Вижте числата - комбинатът е купен през 2000 г. за 100 000 щ.долара, от които 30 000 щ.долара /колкото един апартамент/ платени кеш в деня на сделката, а другите 70 000 - "платени" с държавни облигации!!!!

Аз няма да коментирам повече. Само ще кажа, че на тези пладнешки ..... Милиончева обещава европейска помощ, когато влезе в европарламента.
Това е мерзост!”, реагира политологът.

dogovor_neohim.jpg

dogovor_neohim1.jpg

dogovor_neohim2.jpg