Атлантици за забавения демонтаж на МОЧА: Страхливци и конформисти намират оправдания за прикриване на страха и бездействието си

Днес станa ясно, че най-вероятно Паметникът на Съветската армия няма да бъде преместен тази година. От областната управа на столицата обясниха, че трябва да есе направят допълнителни оценки и анализи по премахването, а освен това уточниха, че липсват документи. 

От "Атлантическия съвет" на България излязоха с позиция по повод забавянето на демонтажа: "Когато управляват страхливци и конформисти, то те не търсят начини за бързи и ефективни решения и действия. Те търсят и винаги  намират оправдания за прикриване на страха и бездействието си. Силни на обещания и думи - слаби и безволеви на дело".

"И КОЙ им внуши, че символът на руско-съветското господство над България има национална културна и художествена стойност?!? От деца и внуци на комунисти, няма как да очакваме друго. Просто обичайните политически измамници. Като техните предци от престъпната БКП, която заграби властта в България благодарение на съветския окупационен ботуш", се казва още в позицията на атлантиците.