Джонсън отпразнува победата си на частно парти, организирано от руски магнат

Заедно с приятелката си пристигнаха в частна резиденция в Лондон, където бяха в компанията на Мик Джагър, принцеса и бивш премиер

Борис Джонсън

Борис Джонсън

След историческата победа на своята Консервативна партия британският премиер Борис Джонсън реши да празнува с приятелката си Кери Симъндс. Той се появи на голямо парти, на което присъстваха куп знаменитости, съобщи Дейли Мейл, цитира Канал 3. В компанията на Джонсън победата му отпразнуваха още рок звездата Мик Джагър, принцеса Беатрис и бившия премиер Дейвид Камерън.

Джонсън и неговата приятелка пристигнаха в частна резиденция в Лондон за коледно парти, организирано от руския магнат Евгений Лебедев. В същия костюм, с който изнесе своята триумфална реч на „Даунинг Стрийт“ 10, Джонсън се присъедини към купона с Боб Гелдоф, Дейвид Хаселхоф и Джемайма Голдсмит. 

На партито присъстваха и други известни личности от политиката и шоубизнеса като актрисата Сейди Фрост, моделът Лили Коул и сестрата на премиера Рейчъл Джонсън, които до вчера не бяха се срещали с новата му приятелка. 

Дейвид Камерън, който беше придружен от съпругата си Саманта, поздрави стария си приятел с победата на изборите.