Генадий Гудков: Кремъл се готви за жестока война с народа (ВИДЕО)

В Кремъл получават информация за предстоящи гладни бунтове и се готвят за война с народа, чийто доходи непрекъснато падат. Това заяви руският политик и бивш депутат от"Справедлива Русия" в Държавната Дума Генадий Гудков, бивш генерал от КГБ.

Путин вероятно е заповядал цените да не растат. Интересно на кого.  Към кого се обръща той с препоръките си напоследък?

"Той е върховен главнокомандващ, той ръководи правителството, назначава всички губернатори. Путин има повече пълномощия от Людвик  IVX, който е бил абсолютен монарх на Европа. Путин отдавна трябваше да подаде оставка за неумението да управлява", смята политикът.

"У нас са 35% от световните ресурси при по малко от 2 % от населението... Ние би трябвало да живеем 17-18 пъти по-добре от нормалните страни. А ние живеем 10 пъти по-зле. В бившата ни колония Финландия човек получава 80 000 годишен доход. Ние живем 8 пъти по-зле от фините, които нямат нито ресурси, нито нефт, нито газ, нищо нямат. Но имат нормални, демократични и адекватни власти, които не крадат и не разграбват страната си, а организират нормална икономика", категоричен е политикът.

През септември Гудков заяви, както писахме: "Путин е неадекватен! Започна свалянето му.  Той извършва действия, които го унищожават като лидер на страната, като политик. Или е неадекватно неговото обкръжение,   където започна борбата за власт. "

"Започна предаването на властта. Много политолози забелязаха косвените доказателства за това, за резките изменения в самата власт"  заяви Гудков, който е  баща на опозиционния лидер Дмитрий Гудков.

"Няма нормален лидер, който да се държи така със Запада след отравянето на Навални... В обкръжението на Путин не могат да измислят нов политически курс. Ще се борят да запазят заграбеното, да имат място под слънцето, за запазване на влиянието си", смята той.