Кремълски говорители искат да уплашат хората в предизборната кампания - няма да пращаме български войници в Украйна

Авторът

Авторът

Ивайло Мирчев, кандидат за народен представител от ПП-ДБ

Партиите руски проксита и кремълски говорители като президента Радев опитват да внушават, че България ще изпраща войски на фронта в Украйна. 

Ще съм директен - няма да пращаме български войници в Украйна. Ня-ма. Няма. Това са фалшиви новини, раздухвани за пореден път и съвсем съзнателно точно в момента, защото хората, партиите, организациите и медиите, които ги раздухват, работят усърдно, но не за спокойна и стабилна България.

Работят за това да имаме зависима България. Работят за това да ходим на избори след избори след избори, докато българските граждани не забравят смисъла от демокрацията. Работят за това в общественото ни пространство да не се задържи дори помен от здрав разум. Работят за това да продължи политическото мерене на его, надприказването и недостойните сцени. Работят за това да изпразнят от съдържание идеята за парламентарна република, в която различните групи в обществото ни могат да разговарят спокойно и дори да решават проблемите на страната ни заедно.

Раздухваните истерии от всякакъв вид имат само една цел: да уплашат хората в предизборната кампания.

Няма как раздирано от разделения и пощуряло от конспирации и притеснения общество да излъчи представители, които да съставят идеално управление. Трябва обаче да кажем и още нещо - ще се въртим в омагьосания кръг на миналото си, докато не се научим да вършим работа с каквото има, в най-трудните условия.

mirchev_2024.jpg