Закриването на предизборната кампания на ГЕРБ-СДС в Ловеч се превърна в празник за града, хиляди пяха и танцуваха (Видео}

Площадът на Ловеч се оказа тесен за да побере хилядите жители на града и областта, които се събраха на грандиозния концерт, с който беше закрита предизборната кампания на ГЕРБ-СДС.

В центърът на прожекторите и общественото внимание бе бившият регионален министър, депутат и кандидат за народен представител в бъдещия парламент Николай Нанков.
“Ние няма да ви обещаваме заводи за електромобили, нито ще вдигаме въздушни кули. Но ви обещаваме, че ще работим за вас, за повишаване на вашите доходи, за подобряване на бизнесклимата, да създадем условия за привличане на големи инвеститори и да довършим магистрала “Хемус”, която ще е предпоставка за всичко това”, каза пред симпатизантите и приятелите на ГЕРБ-СДС водачът на листата Николай Нанков.

“Нека на 9 юни да поставим онези шарлатани, които три години лъгаха гражданите, там, където им е мястото - в историята на българската политика”, акцентира политикът, получавай бурни аплодисменти.

Гости на предизборното събитие бяха водачът на листата на ГЕРБ-СДС Младен Маринов и областният координатор и втори в листата на Плевен Валери Лачовски.

“Като гледам толкова много хора съм убеден, че на 9 юни с номер 22 ще сложим край на този лош експеримент за България. Сигурен съм, че на всички стана ясно, че за три години дадохме държавата на едни лъжци”, каза Младен Маринов.

Закриването на предизборната кампания на ГЕРБ-СДС се превърна в истински празник за жителите на района.